Avoinna tänään: 07–21

Kun on juhlan hetki – juhlan järjestäjän vinkki- ja muistilista

goodman juhlan järjestäjän vinkki- ja muistilista

Hyvin mietitty on puoliksi tehty. Tämä pätee myös juhlien järjestämisessä. Hyvä ennakkovalmistautuminen takaa onnistuneet juhlat, ja kätevä emäntä tai isäntä varautuu myös yllätyksiin. Goodmanista saat kaiken tarpeellisen kesän ainutlaatuisiin juhlahetkiin. Poimi tästä vinkit talteen omia juhliasi varten.

Juhliin valmistautuminen alkaa jo kauan ennen h-hetkeä. Muista siis lähettää kutsut ajoissa. Mieti kuinka isot juhlat haluat ja pyydä vieraita vahvistamaan tulonsa sekä ilmoittamaan mahdolliset erikoisruokavalionsa. Jo kutsu kertoo paljon juhlan tasosta, joukkoviestillä WhatsAppissa kutsuttuihin juhliin valmistaudutaan toisella tapaa kuin postitetulla kirjeellä kutsuttuihin. Upeita kutsupohjia sekä valmiita kutsuja saat esimerkiksi Goodmanin Clas Ohlsonilta, Flying Tiger Copenhagenilta, Suomalaisesta Kirjakaupasta  ja Tunnin kuvasta.

goodman juhlan järjestäjän vinkki- ja muistilista

Teema luo tunnelmaa

Teeman valitseminen helpottaa etenkin juhlan koristeluiden suunnittelua. Teema voi olla viitteellinen tai konkreettinen ja ulottua aina kutsuista koristeluihin ja juhlapöytään. Mikä väri, eläin, maa, harrastus, tv-sarja, elokuva tai vaikkapa muotityyli sopisi kuvaamaan juhlan sankaria? Lisää ideoita saat esimerkiksi Flying Tiger Copenhagenista. Normalista löytyy kattava valikoima juhlakoristeita sekä kaikkea muuta juhlan järjestäjälle tarpeellista. Suomalaisesta Kirjakaupasta saat varmasti lisää inspiraatiota sopivan teeman etsimiseen sekä toteuttamiseen.  Ylioppilasjuhlissa tai syntymäpäivillä sankarille kuuluvat rakkaat esineet ovat varmasti persoonallisia pöytäkoristeita. Kukat ja kynttilät tuovat juhlavaa tunnelmaa, ilmapallot ja nauhat luovat hilpeämpää atmosfääriä. Lisää ideoita juhlapöytään saat esimerkiksi Finnmarilta, Flying Tiger Copenhagenista ja Clas Ohlsonilta.

Pukeutuminen on juhlien a ja o

Edustava ja kantajansa näköinen juhlapuku on iso osa juhlaa. Goodmanin  muotiliikkeiden asiakaspalvelun ammattilaiset ovat valmiina auttamaan unelmiesi juhlatyylin löytämisessä. Puvun lisäksi kannattaa panostaa mukaviin jalkineisiin, sillä juhlissa tulee usein oltua paljon jalkojen päällä. Kenkiä moneen makuun löydät esim. Click Shoesilta. Myös alusasuilla on oma osansa juhlatunnelman luonnissa, kipaise kysymään neuvoa Change Lingeriesta.

Meikki ja hiukset kruunaavat juhlalookin

Sopiva meikki ja kampaus kuuluvat niin ikään juhlaan. Hiusasioissa kannattaa kääntyä Clipsin tai Hairstoren ammattilaisten puoleen. Juhlaihonhoitovinkkejä ja meikki-ideoita kannattaa kysäistä Emotionista, Kicksistä tai Normalista. Kannattaa muistaa myös, että Goodmanin Apteekin sekä Lifen valikoimista löytyy kattava valikoima kosmetiikkaa.

goodman juhlan järjestäjän vinkki- ja muistilista

Kakku on juhlapöydän kunkku

Mitä juhlissa syödään ja juodaan? Teetkö itse vai hankitko apua? Jos juhlien sankari on sinulle läheinen, voi olla mukavampaa itsekin osallistua juhliin ja jättää keittiössä hyöriminen ammattilaisille. Kaikkea ei tarvitse itse järjestetyissäkään juhlissa alusta asti valmistaa vaan tarjoiluja voi ostaa myös valmiina. Esimerkiksi valmiita täytekakkuja sekä lisää vinkkejä saat S-marketista. Muita valmiita kahvipöydän herkkuja sekä suolaisia tarjottavia voit tiedustella Goodmanin kahviloista ja ravintoloista. Huomioi myös erikoisruokavaliot ja varustaudu muutamaan ylimääräiseen vieraaseen.

goodman juhlan järjestäjän vinkki- ja muistilista

Vinkki helppoon juhlajuomaan: Juhlahetki-booli

  • 1 pullo kuivaa valkoviiniä
  • 0,5 l ginger alea
  • 2 dl raparperimehua
  • 1 dl Grenadiini-siirappia

Sekoita ensin viini ja ginger ale. Lisää viimeiseksi siirappi, joka tuo booliin makeutta. Annostele siirappia sen mukaan, miten makean juoman haluat. Lisää lopuksi isot jääpalat, joihin on jäädytetty sitruuna- ja appelsiiniviipaleita. Alkoholittoman boolin saat käyttämällä alkoholitonta vakoviiniä.

 Vinkit boolintekijälle

  • Viilennä kaikki ainekset hyvin ennen boolin sekoitusta
  • Käytä isoja jääpaloja, muotteja löydät esimerkiksi Clas Ohlsonilta. Lisää jääpaloihin koristeeksi marjoja, hedelmäpaloja, syötäviä kukkia tai yrttejä. Varaa boolia 2–3 annosta juhlijaa kohti. Yksi annos on 1–2 dl.

Juhlakattaus

Noutopöytä on usein helpoin tapa hoitaa juhlien ruokatarjoilu, etenkin jos juhlavieraita on paljon ja he saapuvat eri aikoihin. Usein omat astiat eivät riitä, vaan lisää on lainattava tutuilta tai vuokrattava pitopalvelusta. Myös kertakäyttö- tai muoviastiat voivat tulla kyseeseen, jos juhlapaikka on esimerkiksi puutarhassa tai teemana on vähemmän viralliset grillibileet. Kaikkea ihanaa puutarhajuhliin ja muihin pihapirskeisiin astioista istuma-alustoihin ja tunnelmavaloista servietteihin saat esimerkiksi Finnmarilta, Flying Tiger Copenhagenista, Normalista ja Clas Ohlsonilta.

Pidä huoli, että istuma- ja laskutilaa on riittävästi. Jos juhlat pidetään pihalla, on suomen kesässä varauduttava myös sateeseen ja kylmyyteen. Lämpimiä vilttejä ja muita ihania kodintekstiilejä löydät esimerkiksi Finnlaysonilta.

Sitten vielä ne lahjat

Lahjan hankkiminen sankarille voi tuottaa päänvaivaa, mutta siihenkin löytyy apu Goodmanista. Iloiset asiakaspalvelun ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua ja ideoivat kanssasi juhlakalulle sopivan tavan muistaa. Myös lahjakortti on mainio lahja, jolloin lahjan saaja voi itse valita itselleen mieluisan tai tarpeellisen lahjan. Etsi alkuinspiraatiota Goodmanin liikevalikoimasta.

Lopuksi

Hyvä emäntä/isäntä huomioi kaikki vieraat. Kiertele ja katso, että kaikilla tuntuu olevan mukava olla. Esittele vieraita toisilleen, katso, että kaikilla riittää juttukaveria ja nauti kesän ainutlaatuisista juhlahetkistä!

Kaiken tarvittavan juhlien järjestämiseen aina kutsukorteista kilisteltäviin ja kampauksista kakkukynttilöihin löydät Goodmanista!

Tutustu Goodmanin liikekattaukseen >

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.