Avoinna tänään: 08–21

Finlayson

Aukioloajat

 • ma–pe: 10–20
 • la: 10–18
 • su: 12–18

Poikkeukset:

8.5.2022 Suljettu


 

Mielenkiintoisia ja rohkeita sisustustekstiileitä

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiileitä. Finlayson-myymälöistä löydät laajan valikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiileitä.

Goodmanin myymälästä löydät myös tarjoushintaisia tekstiileitä. Näistä tuotteista voit olla ihan varma, että ne ovat samaa laatua sekä suunnittelultaan että materiaaleiltaan kuin muutkin Finlaysonin tuotteet. Syystä tai toisesta niiden hinnat nyt vaan sattuvat olemaan juuri nyt vähintäänkin kukkarolle sopivia.

Lämpimästi tervetuloa!

Finlaysonin löydät Goodmanin 1. kerroksesta.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

 • Pussilakanat -25%

  Onnittele kestävällä lahjalla! Nyt kaikki normaalihintaiset pussilakanat –25 % Finlayson-myymälässä Goodmanissa. Etu on voimassa 29.5. asti.
 • Vauvojen Arkismi-vaatteet ovat täällä! UUTTA!

  Tervetuloa tutustumaan ihaniin vauvojen Arkismi-vaatteisiin! Lasten vaatteita odotamme vielä saapuvaksi, mutta otamme ennakkovarauksia vastaan.
 • Juhlat ja lahjat

  Onnittele vastavalmistunutta, hääparia tai päivänsankaria kestävällä lahjalla. Finlaysonilta löydät aikaa kestävät lahjat kaikenikäisille! Tervetuloa!
 • Villiä luovuutta UUTTA!

  Nyt Finlaysonin kodintekstiileissä hehkuvat aina ajankohtaisen ja rakastetun muotoilija Timo Sarpanevan Ambiente-kuosit ja niiden uniikit värit.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.