Avoinna tänään: 08–21

Finlayson

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 10–18
  • su: 12–16

 

Mielenkiintoisia ja rohkeita sisustustekstiileitä

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiileitä. Finlayson-myymälöistä löydät laajan valikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiileitä.

Goodmanin myymälästä löydät myös tarjoushintaisia tekstiileitä. Näistä tuotteista voit olla ihan varma, että ne ovat samaa laatua sekä suunnittelultaan että materiaaleiltaan kuin muutkin Finlaysonin tuotteet. Syystä tai toisesta niiden hinnat nyt vaan sattuvat olemaan juuri nyt vähintäänkin kukkarolle sopivia.

Lämpimästi tervetuloa!

Finlaysonin löydät Goodmanin 1. kerroksesta.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • F-KLUBIETUNA MUUMI-TUOTTEET -40%

    Normaalihintaiset Muumi-tuotteet –40 % Finlayson-myymälässä Goodmanissa! F-klubietu on voimassa 30.10. asti, ei voida yhdistää muihin alennuksiin.
  • Kierrätä pussilakanat ja farkut Finlaysonille

    Kiitokseksi saat 10 € etusetelin jokaisesta palautetusta pussilakanasta tai farkkuparista. Etusetelin voit käyttää 30 € normaalihintaiseen ostokseen.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.