Avoinna tänään: 08–21

Finlayson

Aukioloajat

  • ma–pe: 09–20
  • la: 09–18
  • su: 12–18

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia sisustustekstiileitä. Finlayson-myymälöistä löydät laajan valikoiman näitä mielenkiintoisia kodintekstiileitä.

Kauppakeskus Goodmanin 1. kerroksessa sijaitsevassa myymälässämme on myös tehtaanmyymälän puoli. Näistä tuotteista voit olla ihan varma, että ne ovat samaa laatua sekä suunnittelultaan että materiaaleiltaan kuin muutkin Finlaysonin tuotteet. Syystä tai toisesta niiden hinnat nyt vaan sattuvat olemaan juuri nyt vähintäänkin kukkarolle sopivia.

Lämpimästi tervetuloa!

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • Uusi vuosi, uudet kujeet

    10€ etuseteli/tuotu tuote,ja saat alennuksen 30€ ostoksesta. ( Kahdella etusetelillä 60 € ostoksesta alennus 20€ jne.) Voimassa 28.2. asti.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.