Avoinna tänään: 07–21

Saapuminen ja pysäköinti

Sijainti kartalla

Autolla

Saavuttaessa moottoritieltä poistu poistu Hämeenlinnan keskustaan vievästä rampista (pohjoisesta liittymä nro 25 ja etelästä liittymä nro 24) ja seuraa opasteita suoraan parkkihalliin, joka sijaitsee kauppakeskuksen yhteydessä.

Lahden ja Turun suunnasta tulevien kannattaa ajaa kymppitietä moottoritielle asti ja kääntyä Tampereen suuntaan. Goodman tulee näkyviin melkein heti.


Pysäköinti

  • 600 pysäköintipaikkaa
  • 16 invapaikkaa
  • 8 latauspaikkaa, pysäköintihallin alatasolla (P2).
  • 11 moottoripyöräpaikkaa

Goodmanin pysäköintihalliin voi pysäköidä enintään 3h ajaksi. Pysäköinti on maksutonta ja edellyttää parkkikiekon käyttöä. Pysäköintihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Huom! Pysäköintihallin max. korkeus 2,2m

 

Lisää pysäköintitilaa mm. matkailu- ja pakettiautoille viereisessä Kaivoparkissa. Lisätietoja ja hinnat: hameenlinnanpysakointi.fi/pysakointitalot/kaivoparkki/


Linja-autolla

Hämeenlinnan linja-autoasema sijaitsee noin 500 m päässä Kauppakeskus Goodmanista.

Kaikilla kaupunkibusseilla pääsee Goodmaniin – etsi oma reittisi Reittioppaasta: hameenlinna.matkahuolto.info. Muu linja-autoliikenne: matkahuolto.fi/aikataulut

Ryhmä- ja tilausajokuljetukset:

Matkustajia voi ottaa kyytiin ja jättää kyydistä Turuntiellä sijaitsevilla linja-autopysäkeillä. Linja-autoille ei ole pysäköintipaikkaa kauppakeskuksen alueella. Linja-autot voivat väliaikaisesti pysäköidä Hämeenlinnan linja-autoasemalla.


Junalla

Kauppakeskus Goodman sijaitsee noin 25 minuutin kävelymatkan päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta. Katso junien aikataulut: vr.fi.


Taksipaikat

Taksitolppa sijaitsee pohjoispäädyssä Turuntiellä.

Kauppakeskuksen sisällä taksin voi tilata pysäköintihallin P2 kerroksessa merkitylle taksipaikalle, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.


Polkupyörällä

Polkupyöräpaikat sijaitsevat etelä- ja pohjoispäädyssä, sekä Toriaukiolla.


Kulkuyhteydet ja sisäänkäynnit

Saapuminen Kauppakeskus Goodmaniin
Sisäänkäynnit sijaitsevat Turuntien, Kaivokadun sekä Paasikiventien puolella.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.