Avoinna tänään: 08–19

Tunnin Kuva

Aukioloajat

  • ma–pe: 09–20
  • la: 10–18
  • su: 12–18

Poikkeukset:

21.6.2024 Suljettu
22.6.2024 Suljettu
23.6.2024 Suljettu


Tunnin Kuvaan on helppo tulla ja meiltä saat ystävällistä ja osaavaa palvelua tämän päivän kuvatarpeisiin. Uudenaikaisilla laitteillamme kuvien valinta käy langattomasti puhelimesta ja tulostus hoituu nopeudella sata kymppikuvaa vartissa.

Tunnin Kuvassa on kiva käydä passikuvassa! Ympäristö on mukava ja uudenaikainen. Kuva lähtee ammattimaisesti tehtynä suoraan poliisin lupahallinnon järjestelmään. Paperikuvan saa toki kaupan päälle. Myös erilaiset viisumikuvat onnistuvat. Lisäksi kerromme, kuinka passin tai henkilökortin haku käy poliisin nettisivulta meiltä saamallanne kuvatunnuksella.

Tarjoamme myös perinteisiä valokuva-alan palveluita. Muun muassa kuvasta kuvat, skannaukset ja värinegafilmien kehitykset. Filmeillä menee toki muutamia päiviä.

Valikoimastamme löytyvät monipuoliset kuvalahjatuotteet suosituista kuvamukeista kehyksiin ja avaimenperiin.

Sisustustaulut saat canvastauluina tai parhaille, saksalaisen Hahnemühlen papereille tehtyinä 11-väritulosteina. Niitä käyttävät myös tunnetut taiteilijat maailmalla. Laitteet ja materiaalit ovat parhaita mahdollisia.

Katso lisää nettisivultamme:
www.tunninkuva.fi

Tervetuloa Tunnin Kuvaan Kauppakeskus Goodmanin 1. kerrokseen!

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.