Avoinna tänään: 07–21

New HairStore Goodman

Aukioloajat

  • ma–pe: 08:30–20
  • la: 09–18
  • su: 12–18

Poikkeukset:

24.6.2022 Suljettu
25.6.2022 Suljettu
26.6.2022 Suljettu


Uudistetun parturi-kampaamo New Hairstore Goodmanin löydät kauppakeskuksen P1/Pikkugalleria-kerroksesta, läheltä sisääntuloa.

Kauppakeskus Goodmanin parkkihalli on ilmainen ensimmäisen 3 tunnin ajan. New Hairstore parturi-kampaamossa ja muissa kauppakeskuksen liikkeissä asioit vaivattomasti.

Ajanvaraus onnistuu verkossa, New Hairstoren nettisivuilla, numerosta 050 313 1776 ja paikan päällä. Ennen ajanvarausta kannattaa tutustua kaikkiin tarjoamiimme parturi- ja kampaamo palveluihin. Kysy pikaisen vaikutusajan väripalvelua tai kokeile vaikkapa veitsileikkausta normaalin hiustenleikkauksen yhteydessä.

Kampaamon tiloihin on myös mahdollista tutustua virtuaalisesti. Meillä on mahdollista päästä parturiin ilman ajanvarausta, käy katsomassa päivän tilanne. Liikkeemme aukiolo Kauppakeskus Goodmanissa noudattelee pitkälti yleisiä aukioloaikoja. Olemme auki sunnuntaisin.

Hiustenleikkaus parturissa alk. 19.90 euroa.

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.