Avoinna tänään: 07–21

Virve Hannukka on Goodmanin uusi kauppakeskuspäällikkö

virve hannukka kauppakeskus goodman

Kauppakeskus Goodmanin uutena kauppakeskuspäällikkönä on aloittanut Virve Hannukka. Aiemmin Hannukka toimi Colliersilla kauppakeskuspäällikkönä Helsingissä. Sitä ennen Janakkalassa asuva Hannukka työskenteli Goodmanissa markkinointipäällikkönä.

”On hienoa palata takaisin Goodmaniin. Minua ei ollut vaikea suostutella tehtävään, vaikka en kuitenkaan ollut ajatellut ihan näin nopeasti palaavani. Talona Goodman on minulle erittäin tuttu, ja on hienoa päästä tekemään yhteistyötä jo valmiiksi tuttujen ja monien uusienkin vuokralaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluan aktiivisesti lähteä kehittämään Goodmania uuteen suuntaan viime vuosia varjostaneiden negatiivisten maailmantapahtumien jälkeen,” kertoo Hannukka innoissaan.

Goodmanin brändi uudistuu ja kauppakeskusta elävöitetään eri keinoin

Hannukka pääsee heti tositoimiin laittamaan kädet saveen johtaessaan Goodmanin brändiuudistusta, jonka avulla kauppakeskuksesta tehdään vetovoimaisempi, viihtyisämpi sekä sopivampi oleskeluun ja ajanviettoon.

”Goodman avattiin kahdeksan vuotta sitten, joten nyt on tullut oikea aika tehdä kauppakeskuksesta elävämpi ja houkuttelevampi. Haluamme parantaa kauppakeskuksen viihtyisyyttä ja asiakaskokemusta”, kertoo Hannukka.

Kehityshankkeen myötä Goodmania elävöitetään mm. tuomalla kerroksiin lämpöä ja inhimillisyyttä esimerkiksi istuskelu- ja oleskelualueiden sekä viherkasvien avulla. Lisäksi kauppakeskuksen pintamateriaaleja ja värimaailmaa raikastetaan.

”Paikallisena ihmisenä minulle on sydämen asia, että teemme Goodmanista hämeenlinnalaisten oman olohuoneen, jossa voi matalalla kynnyksellä nauttia pienistä ja suurista elämyksistä, viihtyä tapahtumissa ja kokea makunautintoja monipuolisten ostosmahdollisuuksien ja entistä parempien palveluiden äärellä. Ihan kaikkea en vielä tässä kohtaa voi paljastaa, mutta ensimmäisiä muutoksia alkaa näkyä vuoden 2023 aikana”, lupailee Hannukka.

Uusia vuokralaisia Goodmanissa

Uusin tulokas Goodmaniin on laajasta housuvalikoimasta tunnettu NP Housukauppa, joka avasi ovensa viime viikolla 27.12.2022. Viime vuoden lopulla myös Stadium laajensi tilojaan entisestään. Syksyllä 2023 Goodman saa uuden ison toimijan, kun lääkärikeskus Terveystalo muuttaa kauppakeskuksen kakkoskerrokseen.

”Otamme Terveystalon enemmän kuin avosylin vastaan. Terveystalo on meille todella tärkeä vuokralainen, ja uskon, että se tuo Goodmaniin paljon uusia asiakkaita, myös jopa sellaisia, jotka eivät ole meillä ennen asioineet”, Hannukka summaa.

Tällä hetkellä Goodmanin vuokrausaste on hyvä, ja tulevaisuus näyttää erittäin positiiviselle.

”Molemmissa kerroksissa meillä on muutamia tyhjiä liiketiloja, jotka odottavat uusia vuokralaisia. Kauaa ei kuitenkaan tarvitse enää odotella, sillä meillä on niistä hyviä neuvotteluja käynnissä. Heti kevään aikana saamme uuden mielenkiintoisen vuokralaisen ensimmäiseen kerrokseen. En voi ihan vielä julkistaa uuden toimijan nimeä, mutta kannattaa pysyä kuulolla, sillä kerromme asiasta ihan lähiaikoina”, sanoo Hannukka.

Kauppakeskus Goodmanin omistaa KEVA ja Goodmanin kauppakeskusjohtamisesta vastaa kaupallisen kiinteistöalan asiantuntijatalo CBRE Finland Oy.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.