Avoinna tänään: 07–21

Terveystalo muuttaa Goodmaniin

Terveystalon Hämeenlinnan toimipiste muuttaa syksyllä 2023 kauppakeskus Goodmaniin. Kauppakeskuksen eteläpäädyn yläkerta elävöityy ja Terveystalo saa kipeästi kaivattua lisätilaa.

Yksityisiä ja työterveyspalveluja tarjoavan Terveystalon tilantarve on kasvanut vuosien varrella merkittävästi ja nykyisissä tiloissa seinät ovat tulleet vastaan.

”Olemme laajentaneet nykyisissä Hämeenlinnan torin laidalla sijaitsevissa tiloissa lähes joka vuosi johonkin suuntaan, ja nyt toimintaa on jo Hallituskadun toisella puolellakin. Samalla olemme etsineet kokonaan uusia tiloja. Goodmanissa saamme kaiken toiminnan samoihin tiloihin, neliöitä on noin 2000 eli enemmän kuin nykyisissä yhteensä”, sanoo Terveystalo Hämeen ja Pirkanmaan aluejohtaja Riitta Lassila.

Riitta Lassila ja Terveystalon Hämeenlinnan toimipaikan päällikkö Kati Jokinen kertovat, että uusissa tiloissa tarkoitus on laajentaa varsinkin yksityisasiakkaiden palveluita.

”Uusissa tiloissa pystymme lisäämään erikoislääkäripalveluita ja polikliinista toimintaa. Myös magneettirekka pääsee jatkossa lähemmäs Terveystalon toimitiloja. Se tulee muuton jälkeen kahdesti viikossa Paasikivenaukiolle eli Clas Ohlsonin sisäänkäynnin tuntumaan.”

Terveystalo on toiminut Hämeenlinnassa torin alalaidassa Sibeliuksenkadun ja Hallituskadun kulmassa vuodesta 2007 alkaen. Tilat ovat rakennuksessa monessa rapussa ja varsin sokkeloiset. Niitä on pidetty hankalana esimerkiksi liikuntarajoitteisten asiakkaiden kannalta. Goodmanissa uusiin tiloihin pääsee hissillä, ja kaikki ovat samassa tasossa.

Tiloihin tehdään perusteellinen remontti

Entisissä Marks & Spencerin yläkerran tiloissa alkaa marraskuussa remontti Terveystaloa varten. Avoimesta liiketilasta puretaan vanhoja väliseiniä ja rakennetaan uudet vastaanottohuoneet.

”Varsinainen muutto tehdään ensi vuonna kesälomien jälkeen. Tarkoitus on, ettei ovia suljeta missään vaiheessa kokonaan, vaan toimintaa on molemmissa paikoissa, kunnes muutto on valmis”, kertovat Lassila ja Jokinen.

Kauppakeskuksen aukioloaika pitenee

Goodmanissa iloitaan siitä, että pitkään tyhjillään ollut tila tulee käyttöön.

”Eteläpäätyyn saadaan nyt tervetullutta toimintaa ja elämää”, kertoo Goodmanin omistavan Kevan toimitilasalkunhoitaja Leeni Andersson.

Goodmanin kauppakeskuspäällikkö Virpi Tuupanen sanoo, että Terveystalo täydentää hyvin Goodmanin muuta tarjontaa.

”Tämän ansioista meillä laajennetaan myös aukioloaikoja. Ensi elokuun alusta alkaen Goodman avaa ovensa jo kello 7. Liikkeet saavat itse päättää, aikaistavatko ne omia aukioloaikojaan, mutta ainakin muutama liike on ilmoittanut halukkuutensa tähän”, Tuupanen kertoo.

Kauppakeskukset on Terveystalolle toimiva konsepti

Terveystalolla on muitakin toimipisteitä kauppakeskusten yhteydessä, esimerkiksi Valkeakoskella, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

”Se on osoittautunut toimivaksi konseptiksi. Asiakkaat löytävät meidän helposti ja pystyvät samalla hoitamaan muitakin asioitaan”, Lassila sanoo.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.