Avoinna tänään: 11–19

Kesän parhaat hetket – shoppailua, tekemistä ja aktiviteetteja Goodmanissa

tekemistä hämeenlinna goodman

Olitpa muuten vaan tienpäällä tai matkalla mökille, mummolaan tai sukuloimaan, Goodmanista saat kaiken tarpeellisen kesän jokaiseen hetkeen. Ja jos sää yllättää, löytyy Goodmanista ajanvietettä pidemmäksikin ajaksi. Välillä voi olla mukava istua valmiiseen pöytään Goodmanin ravintoloissa ja napata jälkkäriksi jäätelöt. Samalla reissulla hoidat vielä tarvittaessa kauppa-asiat ja lataat sähköauton.

Valokuvataidetta ja hauskoja karikatyyripiirroksia

Kulttuurinnälkäisille Goodmanista löytyy kaksi mielenkiintoista näyttelyä tutustuttavaksi. Suomalaista valokuvausta kunnioittava Finnfoto Galleria esittelee Finnish Photo Awards 2023 -kilpailun palkittuja valokuvia. Näyttelyssä saat hyvän kuvan suomalaisen valokuvaamisen tämänhetken huipuista.

tekemistä hämeenlinna goodman

Taatusti hymyn huulille nostattava juuri avattu uusi Ikuistettu hetki -karikatyyrinäyttely koostuu puolestaan karikatyyritaiteilija Sir Henrikin tekemistä karikatyyrimuotokuvista, jotka on ikuistettu uudistuneen Goodmanin avajaisissa 16.–17.2.2024. Kuviin on vangittu ikimuistoisia hetkiä avajaisten välittömästä tunnelmasta, joka toistuu karikatyyrihahmojen iloisissa hymyissä ja säihkyvissä katseissa. Löydätkö näyttelystä tuttuja kasvoja?

tekemistä hämeenlinna goodman

Shoppailtavaa joka makuun ja tarpeeseen

Goodman on mainio kohde kesäshoppailijalle, olipa ostoslistallasi vaatteita, jalkineita, harrastusvälineitä, kodin elektroniikkaa tai melkein mitä vain kotiin, puutarhaan, mökille, rannalle, juhliin, festareille. Meiltä löydät laajan kattauksen muodin erikoisliikkeitä, kodin elektroniikkaa & vapaa-ajan tuotteita sekä kosmetiikkaa. Muista, että kohtelias vieras vie aina isännälle ja emännälle tuliaisia, nekin saat kätevästi Goodmanista.

Monipuolisia aktiviteetteja ja leikkiä kaikenikäisille

Tiesitkö, että Goodmanissa on asiakkaiden vapaassa käytössä pöytäfutispeli? Sen äärellä on vietetty lukuisia ikimuistoisia hetkiä otteluiden parissa. Haasta matkaseurueesi matsiin ja pelatkaa vaikka siitä, kuka lämmittää illalla saunan.

tekemistä hämeenlinna goodman

Perheen pienimmille on oma leikkipaikka kauppakeskuksen 2. kerroksessa ja sieltä löytyy mm. pehmustettu leikkialue, liukumäki, liitutaulu, pehmoisia rakennuspalikoita sekä seinäpelejä.

tekemistä hämeenlinna goodman

Kun iso tai pieni nälkä yllättää

Kun shoppailun ja muun touhuamisen lomassa tulee nälkä, Goodmanista löydät sekä pikkupurtavaa että kunnon ruokaa, jälkiruokaherkkuja unohtamatta. Tutustu kahvila- ja ravintolakattaukseemme! Tarvittaessa ruokaostokset sujuvat mukavasti 1. kerroksen S-marketissa, josta löydät mm. salaattibaarin, paistopisteen ja laajan ruokatorin tuoreine lihoineen ja kaloineen.

tekemistä hämeenlinna goodman

Kattavat kauneus- ja kampaamopalvelut

Jos kesätukka on päässyt riehaantumaan tai aurinko on haalistanut hiusvärin, kannattaa suunnata Goodmanin kampaamopalveluiden pariin. Meiltä löydät sekä Clipsin että Hairstoren parturi-kampaamot. Kolmen tunnin maksuton pysäköinti takaa sen, että voit rauhassa rentoutua kampaamotuolissa ja ehdit tutustua muuhunkin Goodmanin tarjontaan.

Apteekki auttaa

Jos reissunpäällä tai mökkitalkoissa sattuu ja tapahtuu, Goodmanin Apteekki palvelee kauppakeskuksen 1. kerroksessa ja sieltä saat niin laastarit, punkkipihdit kuin aurinkovoiteet. Jos oma ensiapu ei riitä, löytyy kauppakeskuksesta myös Terveystalon lääkärikeskus sekä Ritari Klinikan hammaslääkäriasema sekä useampikin optikkoliike ja silmälääkäri.

3h ilmainen pysäköinti ja sähköauton lataus

Goodman on loistava pysähdyspaikka myös sähköautoilijalle, sillä pysäköintihallin alatasolla (P2) sijaitsee kahdeksan latauspaikkaa. Pysäköintitilaa on muutenkin runsaasti, sillä ilmaisia parkkipaikkoja on 600 autolle ja 11 moottoripyörälle ja näiden lisäksi on vielä 16 invapaikkaa. Kiirettä ei tarvitse asioidessa pitää, sillä pysäköinti on maksutonta kolmen tunnin ajan. Lisää pysäköintitilaa mm. matkailu- ja pakettiautoille löytyy naapurissa sijaitsevasta Kaivoparkista. Jos auto on päässyt reissussa pahasti likaantumaan, kannattaa kurvata Goodmanin P2-parkkihalliin Hämeenlinnan Autopesulaan.

Goodmanissa käynnin jälkeen voit jatkaa taas matkaa mieli virkeänä, vatsa täynnä ja mukana repullinen uusia, ihana kesämuistoja.

Tutustu Goodmaniin >

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.