Avoinna tänään: 08–19

Uudistunut Synsam Goodman on avautunut

synsam goodman

Synsamin liike on uudistunut kauppakeskus Goodmanissa. Nyt löydät Synsamin uudistetusta mega-liikkeestä tuttujen optikkojen lisäksi myös entistä laajemman, noin 2000 kehyksen valikoiman. Silmä- ja aurinkolaseissa löytyy klassikkomallien lisäksi kattava valikoima persoonallisia, värikkäitä ja trendikkäitä uutuuksia sekä alan johtavimmat tuotemerkit ja kierrätysmateriaalista valmistettu mallisto. Liikkeestä löydät myös piilolinssit, piilolinssinesteet ja muut optisen alan oheistuotteet sekä näöntarkastus-, työnäkö- ja silmälääkäripalvelut sekä kuivan silmän -klinikan.

Lisäksi liikkeessä on saatavilla urheilunäkemisen asiantuntijapalvelut sekä kattava valikoima eri lajeihin ja käyttöön sopivia urheilulaseja.

”Olemme toimineet Hämeenlinnassa vuodesta 2016 ja toivotamme nyt kaikki nykyiset ja uudet asiakkaamme tutustumaan uudistettuun liikkeeseemme. Meiltä löytyy kaupungin laajin valikoima kehyksiä ja ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan uusien lasien valinnassa”, iloitsee Synsam Goodmanin liikevastaava Birgitta Hiltunen.

Uudistetun myymälän avajaistarjoukset:

  • Kaikki kehykset -50%
  • Synsam Lifestyle-sopimus uusille sopimusasiakkaille -20% kuukausihinnoista + 3 ilmaista kuukautta
  • Synsam Lifestyle tuotelisäykset: 1 ilmainen kuukausi nykyisen sopimusalennuksesi lisäksi
  • Näöntarkastus 0€
  • Henkilökohtainen tyylineuvonta 0€

Tarjoukset ovat voimassa 5.12.2023 asti.

Lue lisää: synsam.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.