Avoinna tänään: 07–21

Uudistunut nuorisotila G-nurkka on avautunut

nuorisotila g-nurkka goodman

Goodmanissa toimiva Hämeenlinnan kaupungin nuorisotila G-nurkka on kokenut kasvojenkohotuksen ja saanut upeaa uutta ilmettä ja väriä. Tilassa on mm. maalattu seiniä piristävillä väreillä ja leikkisillä luomuksilla, lisätty oleskelutilaa ja kalustuksen järjestys on pyöräytetty ympäri. Yhtenä huomattavana lisänä tilaan on tullut upea, My Little Pony -teemainen seinämaalaus.

Tilan muutokset on suunniteltu yhdessä nuorten kanssa ja heidän toiveitaan on kuunneltu tilan viihtyvyyteen liittyen. Kauppakeskus lahjoitti G-nurkan remonttiprojektiin tarvittavat maalit.

Nuorisotila G-nurkka on avoinna 13 vuotta täyttäneille nuorille tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-21 ja sunnuntaisin klo 15-19. Uutuutena torstaisin klo 16-20 on nuorille aikuisille suunnattu ilta, jonne ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet nuoret aikuiset.

G-nurkka sijaitsee Goodmanin Pikku-Galleriassa ja tilaan on kulku ulkokautta.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.