Avoinna tänään: 07–21

Uudistuneen Goodmanin avajaisia juhlitaan näyttävästi 16.–18.2.

goodman avajaiset

Kauppakeskus Goodmanissa viime syksynä aloitettu suurremontti saatiin valmiiksi alkuvuodesta, ja nyt uudistuksen avajaisia juhlitaan näyttävästi 16.–18.2. Luvassa on monipuolista ohjelmaa sekä asiakkaita osallistavia aktiviteetteja. Tilojen lisäksi Goodmanin brändi on uudistunut. Uuden Elä hetkessä -sloganin mukaisesti Goodman tarjoaa asiakkailleen sekä pieniä että suuria hetkiä elämysten ja kokemusten muodossa.

Avajaisten ohjelmaa suunniteltaessa on otettu huomioon kaikki Goodmanin asiakasryhmät.

!Haluamme, että avajaisvieraat voivat kokea jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista. Olemme panostaneet erityisesti näyttävyyteen ja yllätyksellisyyteen. Haluamme viestiä, että meille kaikki ovat tervetulleita viettämään aikaa ja viihtymään”, kertoo  Goodmanin markkinointipäällikkö Piia Veikkolainen.

Avajaisvieraat pääsevät itse osallistumaan ohjelmaan esimerkiksi ennätystehtaassa.

”Halukkaat voivat testata taitojaan esimerkiksi reaktiopelissä, korttitalon rakentamisessa, hulavanteen pyörityksessä tai yhdellä jalalla naruhyppelyssä. Lisäksi avajaisten aikana järjestetään aarrejahti, jossa on luvassa hyvät palkinnot. Meille on tärkeää tarjota kaikille mahdollisuus kokea maksuttomia, täysin uudenlaisia ja unohtumattomia elämyksiä sekä kokeilla uusia aktiviteetteja”, painottaa kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

Tapahtuman ytimessä hetket

Nyt lanseerattavan uuden markkinointikonseptin slogan on Elä hetkessä. Tämä on ollut ohjenuorana koko tapahtuman suunnittelussa.

”Tapahtuma koostuu isoista ja pienistä hetkistä, joita vieraat kokevat. Kauppakeskuksessa liikkuu erilaisia fantasia- ja steampunk-henkisiä hahmoja, joka tekevät taikatemppuja ja akrobatiaa ihmisten keskellä. Luvassa on myös flashmob-esityksiä. Varsinainen pääyllätys onkin sitten jossain ihan muualla, yläilmoissa”, Veikkolainen kuvailee salaperäisesti.

Yhteisöllisyys on niin ikään mukana tapahtumassa, ja yhdessä kokemista myös Veikkolainen haluaa painottaa.

Haluamme, että asiakkaat osallistuvat yhdessä aktiviteetteihin ja kokevat ainutlaatuisia elämyksiä. Esimerkiksi kaikki asiakkaat voivat osallistua yhteisen taideteoksen tekemiseen. Ja itsestään voi teettää muistoksi karikatyyripiirroksen tai kuvata upean 360°-kuvan.

Mukana suursuosikit

Tapahtumaa isännöi koko kansan suosikiksi noussut Christoffer Strandberg. Lavalla nähdään myös HPK:n pelaajia ja juhlayleisöllä on mahdollisuus haastaa HPK:n pelaajia pöytäfutis-otteluun.

”HPK:n rakastettu Hotsi-maskotti on tietenkin mukana juhlimassa”, Hannukka kertoo.

”Tapahtuman aikana tunnelmaa ylläpitää DJ, joka soittaa asiakkaiden ja henkilökunnan toivebiisejä. Vieraille on tarjolla popcornia, hattaraa sekä ilmapalloja”, Veikkolainen lisää.

Onnenpyörä ja tarjouksia

Onneaan pääsee koittamaan onnenpyörässä ja avajaisten kunniaksi luvassa on tarjouksia.
”Goodmanin liikkeet henkilökuntineen ovat olleet mukana tapahtuman toteuttamisessa ja liikkeet järjestävät omaa ohjelmaa. Lisäksi he haluavat ilahduttaa asiakkaitamme upeilla tarjouksilla. Tämä tulee olemaan meille kaikille ikimuistoinen tapahtuma”, Veikkolainen lupaa.

Katso tapahtuman ohjelma ja avajaistarjoukset: goodman.fi/hetki >

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.