Avoinna tänään: 08–19

Terveystalo avaa toimipisteen Goodmanissa 21.8.

Lääkärikeskus Terveystalo muuttaa Hämeenlinnan lääkärikeskuksensa Hallituskadulta Kauppakeskus Goodmaniin ja avaa uuden toimipisteen kauppakeskuksen toisen kerroksen eteläisessä päädyssä maanantaina 21.8.

Twrveystalon uudesta toimipisteestä löytyvät aikaisempaa laajemmat yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä palveluita myös lapsiasiakkaille. Terveystalon kuvantamisen ja suunterveyden palvelut muuttavat uusiin tiloihin 4.9.

Terveystalo täydentää Goodmanista löytyvää palveluvalikoimaa ja tuo uudenlaista liiketoimintaa kauppakeskuksen arkeen.
”Kauppakeskukseen on asiakkaamme helppo tulla ja siten palveluidemme saavutettavuus paranee merkittävästi. Isompien tilojen myötä palvelutarjontamme myös laajenee, kun meillä aloittaa esimerkiksi uusi lastenlääkäri vastaanottotyönsä”, sanoo Terveystalo Häme-Pirkanmaan seudun aluejohtaja Riitta Lassila.

Kauppakeskusten kasvavana trendinä viime vuosina on ollut lisätä erilaisia palveluita ja asiointipisteitä ostospaikkojen yhteyteen. Palveluiden sijoittamisella saman katon alle pyritään helpottamaan asiakkaiden arjen asiointia. Nyt Terveystalon toimipisteen avautuessa asiakkaat pystyvät lääkärikäynnin yhteydessä hoitamaan samalla ostoksia tai vaikkapa tekemään töitä Goodmanin työtilassa.

”Terveystalo täydentää ja monipuolistaa kauppakeskuksen palveluvalikoimaa. Uskomme, että se tuo meille myös uusia kävijöitä ja vakioasiakkaita. On vaikea kuvitella palvelua, joka ei sopisi kauppakeskusympäristöön”, sanoo kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

Terveystalo tuo Goodmaniin myös paljon lisää henkilökuntaa. Kauppakeskus tarjoaa terveystalolaisille mielekkään ja vaihtelevan työympäristön, jossa henkilöstön on helppo asioida tai vaikkapa piipahtaa lounaalla Goodmanin ravintoloissa.

”Olemme liikkeidemme kautta merkittävä työllistäjä Hämeenlinnan seudulla. Toivotammekin nyt myös Terveystalon henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Goodmaniin”, Hannukka toteaa.

Terveystalon uuden toimipisteen avajaisia vietetään syyskuussa, tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin. Avajaisten ohjelmassa päästään nauttimaan mm. Koulutuskeskus Tavastian opiskelijoiden viime kevään opintoihinsa liittyvän Diili-kisan ideoista.

 

Lisätietoja:

Riitta Lassila, Aluejohtaja, Terveystalo, riitta.lassila@terveystalo.com, puh. 050 3470361

Virve Hannukka, Kauppakeskuspäällikkö, Kauppakeskus Goodman, virve.hannukka@cbre.com, puh. 050 5950176

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.