Avoinna tänään: 07–21

Tempur Brand Store avautuu Goodmaniin

Tempur Brand Store avaa nukkumisen erikoisliikkeen Goodmaniin 2.4.2024. TEMPUR on hyvän unen, palautumisen ja nukkumisergonomian asiantuntija, joka tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävästä, kehonlämmön tunnistavasta TEMPUR-materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. ”Best in Test” -meriitteinä mm. tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät sekä paras unelle. TEMPUR-tuotteita myydään yli 90 maassa, ja sitä suosittelee yli 75 000 terveydenhoitoalan ammattilaista. Kansainvälisen ja kotimaisen tutkimuksen testivoittaja TEMPUR on maailman johtava vuodevalmistaja. TEMPUR on ainoa valmistaja, jolla on NASA:n sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä.

Tempurin konseptin tärkeä kulmakivi on asiantuntija-palvelu; jokainen myyjä TEMPUR Brand Storessa on saanut koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija -sertifikaatin, jonka ansiosta voidaan valita juuri asiakkaalle yksilöllisesti sopiva TEMPUR-tyyny, -patja ja -sänky.

”Netistä hankkiminen on suosittua, mutta sängyn hankinnassa se voi olla virhe, jos apuna ei ole osaavaa ammattilaista. Tempurilla sängyt valitaan yksilöllisesti jokaiselle sopiviksi ja siinä asiantuntija on merkittävässä roolissa apuna tekemässä valintoja”, tempur Brand Storen ketjupäällikkö Jenna Räisänen kertoo.

Goodmanin TEMPUR Brand Storessa on saatavilla myös hyväkuntoisia Outlet-sänkyjä, -patjoja ja -tyynyjä. Outlet-hinnat ovat 10-30 % normaalihintaa alempia.

 

 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.