Avoinna tänään: 07–21

Hämeenlinnan ensimmäinen moderni teekahvila BOBO Speciality Coffee & Tea House muuttaa Goodmaniin

Goodmanissa avautuu 31.3.2023 Hämeenlinnan ensimmäinen teehuone BOBO Speciality Coffee & Tea House, joka tarjoaa myös kuplateetä. Konseptin perustana on aasialainen teehuone, jossa on perinteisen suomalaisen kahvilan piirteitä.

Teen lisäksi aasialaisen teehuoneen valikoimasta löytyy laadukasta suomalaisen paahtimon Kaffa Roasteryn kahvia. Jälkiruokalistalta löytyy muun muassa japanilaista mochi -jäätelöä, kuplavohveleita sekä suomalaisia Fazerin leipomon tuoreita leivonnaisia.

BOBO Speciality Coffee & Tea House muuttaa Goodmaniin Hämeenlinnan keskustan Sibeliuksenkadulta, jossa se aloitti toimintansa huhtikuussa 2022.

”Goodmanissa sijaintimme on rauhallisessa paikassa Hius- ja kauneushuone Kristallia vastapäätä Goodmanin pikkugalleriassa, 0-kerroksessa. Meille on helppo tulla rentotumaan ja nauttimaan hiljaisesta teehetkestä sekä kokeilla uusia makuelämyksiä näyttävän sisutuksen äärellä”, kertoo yrittäjä Leea Tuomisaari.

Goodmanin kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka iloitsee uudesta konseptista ja innovatiivisesta nuoresta yrittäjästä. ”Aivan upeaa saada tämä uusi erilainen konsepti Goodmaniin. Arvostan suuresti nuoren yrittäjän rohkeutta ja toimeliaisuutta. Toivotamme BOBO-kahvilan ja Leean lämpimästi tervetulleeksi Goodmaniin!”

Goodmanissa toimii lähes 65 liikettä ja palvelua, joista ravintoloita ja kahviloita on 13.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.