Avoinna tänään: 07–21

Goodman tuo Robin Packalenin Hämeenlinnaan

Uutta tulemistaan tekevä artisti esiintyy Goodmanin supersyyslomaviikolla. Asiakkaat pääsevät myös haastamaan HPK:n pelaajia pöytälätkässä ja kisailemaan erilaissa peleissä kauppakeskuksen tiloihin rakennetussa peliluolassa.

Kauppakeskus Goodmanissa vietetään syksyn hauskinta lomaa 16.-22.10. supersyysloman merkeissä. Goodmanissa järjestetään esityksiä ja ohjelmaa viikon jokaisena päivänä.

Päivät on teemoitettu tekemisen mukaan – supersyyslomaviikko starttaa maanantain pelipäivällä, jolloin kauppakeskuksen liiketilaan on rakennettu etenkin lapsille ja nuorille suunnattu peliluola. Peliluolasta löytyy muun muassa rallipeli, tanssipeli, lankapujottelupeli sekä flipperi.

Tiistaina asiakkaat pääsevät viettämään sporttipäivää ja haastamaan HPK:n liigajääkiekkojoukkueen pelaajia pöytälätkäturnauksessa. Päivän aikana myös Ville Viking -maskotti tanssittaa ja hauskuuttaa lapsia.

Keskiviikkona kauppakeskus muuttuu liikennepuistoksi, jossa perheen pienimmät pääsevät kurvailemaan polku- ja miniautoilla sekä minipyörillä. Liikennettä ohjaavat hauskat liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, joiden vauhdikas ja humoristinen liveshow nähdään myös keskiviikkona.

Hattarakoju ja merirosvoteemainen aarrejahti tuovat kauppakeskukseen vipinää torstaina. Perjantaina puolestaan lavalle nousevat aina yhtä iloiset tubettajat, Hymypojat Weksi ja Santtu! Suosittujen tubettajien kanssa on myös mahdollista vaihtaa kuulumisia esityksen jälkeen meet&greet -tapaamisessa.

Supersyysloman pääpäivä on staralauantai, jolloin karismaattinen Robin Packalen valtaa lavan! Kymmenellä onnekkaalla on myös mahdollisuus päästä yksityiseen meet&greet -tapaamiseen Robinin kanssa esityksen jälkeen. Paikat jaetaan somekilpailuun osallistuneiden kesken.

Sunnuntaina supersyysloma huipentuu Juhlaprinsessan satumaiseen esitykseen. Prinsessapäivänä perheen pienimmät pääsevät myös askartelemaan satuhahmoja ja huvittelemaan prinsessapomppulinnaan.

Kauppakeskus Goodman haluaa tarjota mahdollisimman monille mahdollisuuksia viettää hauskaa ja aktiivista syyslomaa – siksi kauppakeskus pursuilee erilaista ohjelmaa koko viikon ajan. Goodmaniin on helppo tulla – eikä vain siksi, että kauppakeskus sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Goodmanin supersyyslomalle ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat hauskuutta ja elämyksiä arkeensa.

Katso Supersyysloma-tapahtuman ohjelma >

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.