Tuttuun joulupipariin voi tuoda helpoilla lisäyksillä uudenlaisia makuja, jotka silti sopivat joulun maailmaan.
Jos raastat taikinaan hieman appelsiininkuorta ja lisäät paistuneiden pipareiden päälle tummaa suklaata, saat täydellisen yhdistelmän raikkautta, piparia ja makeutta.
Toiset lisäävät potkua taikinaan tuoreella raastetulla inkiväärillä ja hitusella chiliä. Näin yhdistät lämmön ja nautinnon kylmiin ja tunnelmallisiin talvi-iltoihin. Tai entäpä jos viimeistelet piparit kinuskikastikkeella ja ripauksella sormisuolaa. Makean ja suolaisen yhdistelmä pistää pipariperinteet hellästi uusiksi.
Jotkut taas syövät piparinsa sellaisenaan, ovathan klassikot klassikkoja hyvästä syystä. Inspiraatiota uusiin makuihin saat Goodmanin runsaasta ravintola- ja kahvilavalikoimasta. Tarvikkeet leivontaan ja koristeluun löydät helposti
Goodmanin S-marketista.