Avoinna tänään: 11–19

Liikkeiden nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut

Monet kauppakeskus Goodmanin liikkeistä tarjoavat asiakkaille nyt vaihtoehtoisia tapoja tuotteiden toimitukseen ja noutoon.

Alla liikekohtaista infoa nouto- ja kotiinkuljetuspalveluista. Listaa päivitetään tarvittaessa. Yrityksiä voi tukea myös ostamalla lahjakortteja!

 • Alko: Goodmanin Alkossa myös nettimyynnin noutopiste.
 • Apteekki: Meiltä voi tilata lääkkeet kotiinkuljetuksella arkipäivisin 10 km säteellä Kaurialan apteekista 5€. Soita ja kysy lisää 03-6824400. Voitte myös tilata lääkkeet puhelimitse ja tulla noutamaan ne kassalta.
 • Cafe Il Mondo: Cafe Il Mondo palvelee take awayna. Voit tilata annokset etukäteen puhelimitse numerosta 044 989 9589 ja noutaa ne valmiiksi pakattuina. Voit myös ostaa annokset mukaan paikan päältä.
 • Clas Ohlson: Clas Ohlson tarjoaa yhteistyössä Woltin kanssa nopean toimituksen suoraan kotiovellesi! Tutustu tarjontaan ja tarkempiin toimitusalueisiin Woltin sovelluksessa tai verkkosivulla. Tämän lisäksi Clas Ohlson tarjoaa verkkokaupan normaalin postitoimituksen, ja kotiinkuljetuksen lisäksi mahdollisuuden tilata tuotteet veloituksetta myymälään, josta tuotteet voi noutaa. Toimitamme tuotteet myös myymälän ulkopuolelle. Voit myös soittaa suoraan myymälään 020 111 2327.
 • Clips: Clipsissä on myös verkkokauppa! Mikäli liikkeessä asiointi arveluttaa ja kampaamotuotteet on lopussa, saat tilattua suosikkituotteesi laajasta valikoimastamme ja mahtavista kampanja-tarjouksistamme, myös netti-kauppamme kautta www.clips.fi!
 • DNA: DNA Kauppa palvelee supistetuin aukioloajoin, mutta voit tilata tuotteet myös Postin noutopisteisiin osoitteesta dna.fi. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 044 144 044 arkisin 8–18 ja la 9–16.30 044 144 044. dna.fi ja Oma DNA -sovellus ovat avoinna kellon ympäri.
 • Dressmann: Dressmann tarjoaa nyt ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin nettikauppatilauksiin. Vieraile osoitteessa dressmann.com.
 • Instrumentarium: Piilolinssien ja aurinkolasien verkkokauppa auki 24/7.
 • KappAhl: Tilaa tuotteet verkosta myymälään ilman toimituskuluja. Verkkokaupan tilausten noutoaika 17 päivää.
 • Kookenkä: Myymälämme on avoinna, mutta myös verkkokauppamme palvelee valtakunnallisesti osoitteessa kookenka.fi. Sivuilla voi myös tehdä varauksen tiettyyn myymälään haluamastaan tuotteesta maksutta. Palvelu saatavissa myymälöiden tuotesaatavuuden mukaan.
 • Lindex: Verkkokauppa on aina auki ja toimitus myymälään ilman toimituskuluja.
 • New Hairstore Goodman: Kaikki shampoot ja hoitoaineet -35% normaalihinnasta. Kotiinkuljetus 10€ / max. 15 km kauppakeskuksesta. Toimitus 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Yli 50€ euron tilaukset (alennus huomioiden) toimitus ilmaiseksi. Tee tilaus soittamalla liikkeeseen 050 3131 776.
 • Nissen: Piilolinssien ja aurinkolasien verkkokauppa auki 24/7.
 • NT-BOX: Laukkuliike NT-BOX on avannut verkkokaupan. Käy tutustumassa!
 • Picnic: Picnic palvelee jälleen 11.5. alkaen. Voit jättää tilauksen soittamalla kahvilan numeroon 0207 590 337 ja valmistamme ja pakkaamme tuotteet valmiiksi noutoa varten. Kotiinkuljetuksella tuotteitamme voi tilata WOLTin kautta!
 • S-market: S-market Goodman toimittaa sinulle tuoreet ja laadukkaat ruokaostokset suoraan kotiovellesi! Voit myös käyttää verkkokaupan noutopalvelua, jossa tuotteet tuodaan autolle valmiiksi kerättynä. Tilaa osoitteesta: foodie.fi/hameenlinna
 • Suomalainen Kirjakauppa:  Voit tilata tuotteet verkkokaupastamme  Suomalainen.com joko lähimpään Matkahuollon / Postin toimipisteeseen tai jopa suoraan kotiovellesi tai voit hyödyntää Varaa & Nouda -palveluamme​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​, jonka avulla varaat haluamasi tuotteet verkkokaupastamme ja haet ne valitsemasi myymälän kassalta helposti ja nopeasti.
 • Sushi Hot: ruokatilaukset nyt Woltin kautta!
 • Synsam: Haluamme auttaa sinua näkemiseen ja silmäterveyteen liittyvissä asioissa myös poikkeusolosuhteissa. Huomioimme koronaviruksen ja olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, mm. kaikki tutkimuksiin käytettävät laitteet desinfioidaan huolellisesti ja säännöllisesti ennen käyttöä että sen jälkeen. Silmälääkärimme, optikkomme ja muut ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Voit halutessasi varata meiltä vaikka koko liikkeen omaan käyttöösi, soita siinä tapauksessa lähimpään liikkeeseen. Lisätietoja osoitteessa: www.synsam.fi⠀
 • The Body Shop: Hämeenlinnan The Body Shop haluaa palvella asiakkaitaan tänä haasteellisena aikana ja tarjoaa nyt tuotteille MAKSUTTOMAN KOTIINKULJETUKSEN. Tee tilauksesi The Body Shopista puhelimitse 075 7532443 ja sähköpostilla hameenlinna@thebodyshop.fi. Minimitilaus on 25€. Maksutapoina käteinen tai pankki-/luottokortti. Maksuton kotiinkuljetus 10 km säteellä Kauppakeskus Goodmanista. Tuotteiden toimitusaika 2-3 päivää.
 • Tunnin Kuva: Tuotteet voi tilata netistä postitse kotiin edullisin hinnoin. LIIKE SULJETTU TOISTAISEKSI.

Liikeet palvelevat supistetuin aukioloajoin. Aukioloajat voi tarkastaa täältä >>.

Lisää tietoa paikallisten yritysten take away-palveluista ja lahjakorttimahdollisuuksista löytyy täältä: https://hankihameenlinnasta.fi/

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.