Avoinna tänään: 08–21

The Body Shop

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–19
  • la: 10–18
  • su: Suljettu

The Body Shop on aito englantilainen aktivistinen kauneusbrändi, joka perustettiin vuonna 1976 Brightonissa Englannissa. The Body Shop haluaa muuttaa maailmaa positiivisemmaksi paikaksi ja tarjoaa tällä hetkellä yli 700 korkealaatuista täysin eläinkokeettomasti ja luonnosta inspiraationsa saanutta tuotetta ihon- vartalon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen.

 Tule kokemaan ainutlaatuinen ostoskokemus ja tutustu todellisiin voimaraaka-aineisiin kuten teepuu, voipuunvoi ja hamppu, kaikki eettisesti ja vastuullisesti kasvatettu ja ostettu – poimi valikoimastamme omat suosikkisi ja kuori, pehmennä ja kosteuta ihosi. Meille kaikki ovat tervetulleita.

 

 

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • Kanta-asiakaspäivät – KAIKKI -20%

    Kanta-asiakkaita hemmotellaan jälleen, kaikista normaalihintaisista tuotteista - 20%. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä maksutta liikkessämme! 9.10 asti
  • The Body Shop JOULUKALENTERIT!

    Joulukalentereiden myynti alkaa nyt! - huolehdi, että ennätät hankkimaan omasi! Kanta-asiakkaat saavat lisäksi nyt -10% kalentereista
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.