Avoinna tänään: 08–21

The Body Shop

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 09–18
  • su: Suljettu

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tunnetaan eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yritys toimii yli 60 maassa eri puolilla maailmaa, ja liikkeitä on yhteensä yli 2 500.

Suomessa on nykyisin 27 myymälää sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima kattaa satoja tuotteita ihon ja hiusten hoitamiseen. The Body Shopilla on myös laaja meikkivalikoima. Suurin osa tuotteista perustuu luonnon raaka-aineisiin. The Body Shopin keskeisiin periaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelun tehostaminen ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

The Body Shop sijaitsee Kauppakeskus Goodmanin 1. kerroksessa.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • Tea Tree -jättikoot 12 €

    The Body Shopin ikonisen Tea Tree -sarjan kasvojenpuhdistusgeeli ja kasvovesi ovat nyt jättikokoisina (400ml) tarjouksessa, vain 12€/kpl! Tervetuloa!
  • Vartalojogurtit alennuksessa! 10 €

    Ei aikaa vartalon kosteutukselle? Kokeile nopeasti imeytyviä vartalojogurtteja, jotka myös kosteuttavat tehokkaasti. Nyt tarjoushintaan!
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.