Avoinna tänään: 08–19

Synsam

Aukioloajat

 • ma–pe: 10–20
 • la: 10–18
 • su: 12–18

Poikkeukset:

6.12.2023 12–18
24.12.2023 Suljettu
25.12.2023 Suljettu
26.12.2023 12–18


Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

 

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!

Synsam Goodman sijaitsee 1. kerroksessa keskiaukiolla

Silmälääkärinpalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa
Silmätautien erikoislääkärien Katjuska Mursusen ja Ari Aittalan vastaanotot. Varaa aikasi myymälästä puhelimella 010 237 3960 tai suoraan Mehilainen.fi/ajanvaraus tai 010 414 00.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

 • Kahdet lasit yksien hinnalla Ota 2, maksa 1

  Etu koskee myös aurinkolaseja vahvuuksilla.
 • Yllätä läheisesi lahjakortilla

  Synsam
 • Synsam Lifestyle -20% + 1kk

  Synsam Lifestyle™ -sopimus nyt 1 kuukausi veloituksetta ja -20% kuukausihinnoista!
 • Kehykset -50 %

  Tarjoukset voimassa vain myymälöissä
 • Hintatakuu

  jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Lisää tietoa saat liikkeistämme.
 • osamaksu

  Voit maksaa ostoksesi kätevästi osamaksulla. Tarjoamme nyt korottoman ja kuluttoman 12, 24 tai jopa 36 kuukauden maksuajan. Tervetuloa!
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.