Avoinna tänään: 08–21

Synsam

Aukioloajat

 • ma–pe: 10–20
 • la: 10–18
 • su: 12–18

Poikkeukset:

9.5.2021 Suljettu
13.5.2021 12–18


Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Tapaa tyylin ja muodin ammattilaiset Synsamin Tyylipäivässä, he auttavat sinua valitsemaan kehykset tyyliisi, väreihisi ja kasvoihisi sopiviksi.

Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu 475 optikkoliikettä, joista 28 toimii Suomessa. Kauppakeskus Goodmanissa Synsam sijaitsee 1. kerroksessa.

Yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua
Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa laadulla. Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Lisäksi useimmissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäripalvelut.

Trendejä ja brändejä
Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsam-optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Silmälääkärinpalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa
Silmätautien erikoislääkärien Liisa Paakkalan ja Maryam Shrekon vastaanotot. Varaa aikasi myymälästä puhelimella 010 237 3960 tai suoraan Mehilainen.fi/ajanvaraus tai 010 414 00.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

 • Lifestylesopimus

  Lifestylesopimus on kaiken kattava huoleton näönhuoltopalvelu joka tekee silmälasien käyttämisen sinulle helpoksi ja mukavaksi. Tervetuloa!
 • osamaksu

  Voit maksaa ostoksesi kätevästi osamaksulla. Tarjoamme nyt korottoman ja kuluttoman 12, 24 tai jopa 36 kuukauden maksuajan. Tervetuloa!
 • Hintatakuu

  jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Lisää tietoa saat liikkeistämme.
 • #samalla viivalla

  Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.