Avoinna tänään: 07–21

Synsam

Aukioloajat

 • ma–pe: 10–20
 • la: 10–18
 • su: 12–18

Poikkeukset:

12.5.2024 Suljettu


Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

 

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!

Synsam Goodman sijaitsee 1. kerroksessa keskiaukiolla

Silmälääkärinpalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa
Silmätautien erikoislääkärien Katjuska Mursusen ja Ari Aittalan vastaanotot. Varaa aikasi myymälästä puhelimella 010 237 3960 tai suoraan Mehilainen.fi/ajanvaraus tai 010 414 00.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

 • Hintatakuu

  jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Lisää tietoa saat liikkeistämme.
 • #samalla viivalla

  Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi.
 • Lifestylesopimus

  Lifestylesopimus on kaiken kattava huoleton näönhuoltopalvelu joka tekee silmälasien käyttämisen sinulle helpoksi ja mukavaksi. Tervetuloa!
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.