Avoinna tänään: 08–19

Synsam

Aukioloajat

 • ma–pe: 10–20
 • la: 09–18
 • su: 12–18

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Tapaa tyylin ja muodin ammattilaiset Synsamin Tyylipäivässä, he auttavat sinua valitsemaan kehykset tyyliisi, väreihisi ja kasvoihisi sopiviksi.

Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu 475 optikkoliikettä, joista 28 toimii Suomessa. Kauppakeskus Goodmanissa Synsam sijaitsee 1. kerroksessa.

Yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua
Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa laadulla. Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Lisäksi useimmissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäripalvelut.

Trendejä ja brändejä
Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsam-optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Silmälääkärinpalvelut
Silmätautien erikoislääkäri Antero Lähteenmäen ja Liisa Paakkalan vastaanotto. Varaa aikasi myymälästä tai puhelimella 010 237 3960!

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

 • OTA KAKSI MAKSA YKSI!

  Ei rajoituksia linsseissä, tarjoamme edullisemmat lasit veloituksetta. Toiset lasit itselle tai kaverille. Tarjous 30.11.19 saakka.
 • ÄLÄ OSTA SILMÄLASEJA

  ÄLÄ OSTA SILMÄLASEJA! TEE SYNSAM LIFESTYLE™ -SOPIMUS ALK. 14,90€/KUUKAUSI
 • Lifestyle sopimus alk. 14,90€/kk

  Lifestyle -silmälasien vuokraussopimuksella kolmet silmälasit kaikkiin tilanteisiin, voit yhdistellä silmälaseja, aurinko ja urheilulaseja.
 • #samalla viivalla

  Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.