Avoinna tänään: 08–19

Spice Ice

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 09–18
  • su: 12–18

Spice Ice on Suomen johtava jäätelöbaari, johon kuuluu noin 30 pistettä ympäri Suomen. Me Spice Icessa haluamme innostaa kaikenikäiset luomaan oma unelmajäätelönsä ja herkuttelemaan sillä täysin siemauksin!

Spice Ice jäätelöbaarien perustana on kattava irtojäätelövalikoima, Ingman Softis sekä runsas lisukevalikoima. Spice Ice-tuotevalikoiman kulmakivenä toimii vauhdikas Pyörremyrsky, jossa Softis ja valitsemasi lisukkeet pyöräytetään herkulliseksi annokseksi. Lisukkeina on tarjolla muun muassa kastikkeita, karamelleja, suklaata, keksimurua yms. Lapsille löytyy omia annoksia. Lisäksi kaikenikäiset voivat toteuttaa itseään kokoamalla Fantasia-annoksen mieleisestään jäätelöstä, Softiksesta ja lisukkeista.

Meiltä löytyy myös Candytownin satojen erilaisten irtokarkkien valikoima, jossa on valtakunnan makeimmat herkut jokaiseen makuun.

Tervetuloa herkuttelemaan! 

_____________________________________________________________________________________________

Goodman Info – puh. 040 189 6061

Kauppakeskuksen infopiste sijaitsee 1. krs Spice Ice jäätelöravintolan yhteydessä.

Huom! Infopisteestä voi tiedustella mm. löytötavaroita ja aukiolotietoja. Infopiste ei vastaa myymäläkohtaisiin tarjous- ja tapahtumakyselyihin, vaan näitä tulee tiedustella suoraan myymälöistä.

Infon puhelinnumero: 040 189 6061, sähköpostiosoite: info@kauppakeskusgoodman.fi

Infon aukioloajat ovat samat kuin Spice Icen.

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.