Avoinna tänään: 07–21

NT-Box

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 10–18
  • su: 12–18

Poikkeukset:

9.5.2023 Suljettu
1.1.2024 Suljettu
6.1.2024 12–18
30.4.2024 12–18
1.5.2024 Suljettu


NT-Box on täyden palvelun laukkuliike laajalla valikoimallaan. Meiltä löytyvät laukut, nahkalaukut, lompakot, matkalaukut, matkakassit, matkatavarat, reput, käsineet, rukkaset, vyöt, salkut, tietokonesalkut, nahkalaukut, sateenvarjot ym. NT-Boxilla on neljä laukkuliikettä. Uusin liike löytyy Hämeenlinnasta Kauppakeskus Goodmanin valoisasta ensimmäisestä kerroksesta.

Liikkeet palvelevat sekä yksittäisten kuluttajien että yritysten ja yhteisöjen tarpeita. Liikkeissä on hyvät valikoimat Nabo-tuotteita ja ne toimivat näin myös tehtaanmyymälänä Nokian Nahkatuotteelle. Nabo-tuotteet ovat kuitenkin vain osa laajasta valikoimasta, johon kuuluvat kaikki laukkuliikkeeseen sopivat tuoteryhmät useiden valmistajien ja toimittajien mallistoista.

Monipuolisesta matkalaukkuvalikoimasta löytyy laukkuja, matkalaukkuja ja reppuja, varmasti joka lähtöön. Toimimme myös useiden lentoyhtiöiden kumppanina ongelmatilanteissa.

Suunnista Laukkuliike Nt-Boxiin, jos olet etsimässä tuotetta: laukku, lompakko, matkalaukku, matkatavara, matkakassi, reppu, käsine, rukkanen, vyö, matkalaukkuvyö, matkalaukkuvaaka, kauppakassi, salkku, nahkalaukku. Löydät varmasti sopivan tuotteen tarpeisiisi.

Tervetuloa palveltavaksemme!

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.