Avoinna tänään: 07–21

Kappahl

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 10–18
  • su: 12–18

 Tervetuloa Kappahliin! Paras valinta, kun haluat löytää uudet suosikkivaatteet naisille, miehille ja lapsille. Uskomme, että muodin tulee olla enemmän kuin vain ohimenevä trendi – sen tulee olla hyvin sopiva kumppani. Asiakaslupauksemme ”Fashion fit for life” tarkoittaa, että haluamme luoda sinulle monipuolisen vaatekaapin, josta löydät pitkäikäisiä vaatteita, jotka on tehty rakastettaviksi ja elämään vuosia eteenpäin. Olipa kyse sitten tyylikkäistä trendituotteista tai käytännöllisistä perusvaatteista, haluamme tarjota jotain, joka sopii juuri sinulle. Vaatteita jokaiselle perheenjäsenelle, mihin tahansa elämäntyyliin ja jokaiseen tilaisuuteen. Tehty sinulle. Sopien sinun elämääsi.

 

Lisätietoa on sivustolla www.kappahl.com

 

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • Member offer: Naisten ja miesten housut & farkut -25 %

    Kun ostat 20 € tai enemmän. Voimassa Cluilaisille ja Clubiin liittyville 3.10. asti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin
  • Member offer: Naisten ja miesten housut & farkut -25 %

    Kun ostat 20 € tai enemmän. Tarjous voimassa Clubilaisille ja Clubiin liittyville. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.