Avoinna tänään: 07–21

Jack&Jones

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 10–18
  • su: 12–16

Poikkeukset:

20.6.2024 10–18
21.6.2024 Suljettu
22.6.2024 Suljettu


 

JACK & JONES on yksi Euroopan johtavista miestenvaatteiden valmistajista, ja sillä on yli tuhat liikettä 38 maassa. Lisäksi JACK & JONES -vaatteita myyvät tuhannet tukkukaupan kumppanit kaikkialla maailmassa. Farkkuja pidetään brändin selkärankana, mutta nykyään JACK & JONES kattaa kolme elämäntyyliä: JACK & JONES PREMIUM, JACK & JONES CORE ja JACK & JONES ORIGINALS. Jalkineilla ja asusteilla täydennettynä brändi kattaa kaikki nuorten miesten tyyli- ja muotitarpeet.

JACK & JONES PREMIUM

JACK & JONES PREMIUM on JACK & JONESin kypsä ja päivitetty osa. Elämäntyyli houkuttelee aikuisia asiakkaita kahden mallistonsa korkeampilaatuisilla tuotteilla: BLACK ja BLUE.

BLACK edustaa helposti lähestyttävää muodollista pukeutumista, johon terävät ääriviivat ja mustavalkoinen väritys antavat ylellisen pohjavireen.

BLUE taas koostuu farkkuasuista, joiden juuret ovat ajattoman ammattitaidon arvostuksessa. Se on kunnianosoitus ikoniselle, hyvin tehdylle vapaa-ajanvaatetukselle.

JACK & JONES CORE

JACK & JONES CORE on urbaania katumuotia, yksiväristä ja sporttista vapaa-ajan vaatetusta. Inspiraationsa se hakee katutrendeistä, joissa paino on yksityiskohdissa ja grafiikassa.

JACK & JONES CORE -vaatteet on tehty urbaaniin elämäntyyliin, ja painopisteinä ovat urbaanit työvaate-, farkku- ja sporttiset tuoteryhmät. Jatkuva innovointi inspiroi jokaista mallia, jokaista tyyliä.

Malleissa yhdistyvät sujuvasti vahvat graafiset lookit ja selkeät linjat sekä tekniset ominaisuudet ja urheilun inspiroimat yksityiskohdat, ja ne kattavat täysin laadukkaiden kaupunki- ja urheiluasujen tarpeen.

JACK & JONES ORIGINALS

JACK & JONES ORIGINALS kattaa miesten vaatetuksen tärkeimmät osat korkealaatuisina. Se on siistejä, edullisia ja yksilöllisiä lookeja, joita inspiroivat nuoret ja urbaanit katukulttuurit kaikkialla maailmassa. Se on farkkua, trendikkäitä lookeja ja kauden muotivärejä jokaisessa vaatekappaleessa – voit odottaa yllätyksiä ja reilusti asennetta.

Kartalla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.