Avoinna tänään: 07–21

Koe ainutlaatuisia hetkiä uudistuneen Goodmanin avajaisissa 16.–18.2.

goodman avajaiset

Nyt on oikea hetki juhlia uudistuneen Goodmania avajaisia ja mitkä juhlat niistä onkaan tulossa! Kaikki on kutsuttu mukaan ja kaikille riittää nähtävää, tehtävää, shoppailtavaa ja koettavaa.

Avajaiset kulkevat nimellä Hetki, jota ei hukata ja se kertookin paljon tapahtuman luonteesta.

– Haluamme, että kaikki voivat kokea jotain aidosti ainutlaatuista ja ikimuistoista. Olemme panostaneet erityisesti näyttävyyteen ja yllätyksellisyyteen. Tapahtuma tulee koostumaan isoista ja pienistä hetkistä, joita vieraat kokevat. Kauppakeskuksessa liikkuu erilaisia, huikeita fantasia- ja steampunk-henkisiä hahmoja, joka tekevät taikatemppuja ja akrobatiaa ihmisten keskellä. Luvassa on myös flashmob-esityksiä. Varsinainen pääyllätys onkin sitten jossain ihan muualla, yläilmoissa, Kauppakeskus Goodmanin markkinointipäällikkö Piia Veikkolainen kuvailee salaperäisesti.

Haasta kaverisi

Avajaisiin osallistujille on tarjolla runsaasti erilaisia tapoja osallistua ohjelmaan. Haasta kaverisi vaikkapa ennätystehtaassa ja testatkaa taitojanne reaktiopelissä, korttitalon rakentamisessa, hulavanteen pyörityksessä tai yhdellä jalalla naruhyppelyssä.

– Luvassa on myös ympäri kauppakeskusta seikkailtava aarrejahti, jossa on luvassa hyvät palkinnot, kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka kertoo.

Koko kolmipäiväisen tapahtuman ajan vieraat voivat jättää oman kädenjälkensä yhteiseen taideteokseen, joka tulee myöhemmin esille Goodmaniin. Itsestään voi muistoksi teettää myös hauskan karikatyyripiirroksen tai kuvata upean 360°-kuvan.

Näe suosikkisi lavalla

Tapahtumaa isännöi koko kansan suosikiksi noussut, karismaattinen Christoffer Strandberg, joka saa takuuvarmasti yleisön viihtymään. Ja kun Hämeenlinnassa ollaan, on lavalla tietenkin myös HPK:n pelaajia.

– HPK:n rakastettu Hotsi-maskotti on mukana juhlimassa. Juhlayleisöllä on muuten ainutlaatuinen mahdollisuus haastaa HPK:n pelaajia pöytäfutisotteluun, Hannukka vinkkaa.

Tapahtuman aikana tunnelmaa ylläpitää DJ, joka soittaa vieraiden toivebiisejä, eikä tarjoiluitakaan ole unohdettu.
– Vieraille on tarjolla popcornia, hattaraa sekä ilmapalloja, Veikkolainen luettelee.

Onnenpyörä ja koko talo täynnä tarjouksia

Onneaan pääsee koittamaan onnenpyörässä, josta jokainen voittaa jotakin ja tietenkin avajaisten kunniaksi luvassa on mahtavia tarjouksia.
– Goodmanin liikkeet henkilökuntineen ovat olleet mukana tapahtuman toteuttamisessa ja liikkeillä on myös omaa ohjelmaa. Tämä tulee olemaan meille kaikille ikimuistoinen tapahtuma, Veikkolainen lupaa.

Katso huikeat avajaistarjoukset >

Katso tapahtuman ohjelma >

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.