Avoinna tänään: 08–19

Suosittu kauneusketju KICKS avaa myymälän Goodmanissa

Pohjoismaiden johtava kauneusketju KICKS avaa myymälän Goodmanissa 23.3.2023. KICKS:n liikkeestä löytyy monipuolinen valikoima meikkejä, tuoksuja, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita.

KICKS päätti avata myymälän Goodmanissa etenkin sen keskeisen sijainnin ja vahvan alueellisen vetovoiman vuoksi. Myymälä sijoittuu kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen ja sen uskotaan houkuttelevan niin uusia kuin KICKSin nykyisiäkin asiakkaita. KICKS haluaa tarjota kauppakeskuksen kävijöille mahdollisuuksia inspiroitua kauneudesta.

”Kicks täydentää Goodmanin meikki- ja kosmetiikkaliikkeiden valikoimaa erinomaisesti. Liikkeen saapumista Hämeenlinnaan on odotettu innolla myös asiakkaiden keskuudessa”, toteaa Kauppakeskus Goodmanin kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

KICKS:n valikoimasta löytyy tuotteita suurimmilta klassisilta kosmetiikkamerkeiltä ja myös ketjun omia tuotemerkkejä. KICKS panostaa erityisesti henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen palveluun – liikkeissä työskentelevät kosmetologit ja meikkitaitelijat auttavat asiakkaita löytämään juuri itselleen sopivimmat tuotteet.

Avajaistarjous

Avajaistarjouksena KICKS-club jäsenille ja jäseniksi liittyville kaikki -20 %.
Tarjous on voimassa 23.-26.3. vain Goodmanin Kicks-myymälässä. Ei koske lahjakortteja tai kauneuspalveluita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.