Avoinna tänään: 08–19

Goodman tuo aktiviteetit ja harrastukset lähelle lapsia ja nuoria

Kauppakeskus Goodmanin talvilomatapahtuma 27.2.-5.3. tarjoaa kävijöille mahdollisuuksia päästä kokeilemaan uusia harrastuksia ja aktiviteetteja. Kauppakeskuksen tiloihin rakennetaan esimerkiksi e-sport pelitila, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia konsolipelejä ja osallistumaan järjestettyihin turnauksiin. Lounge-pelialueella pelaajia opastaa kolme ohjaajaa, jotka auttavat pelien pyörittämisessä ja heittävät kävijöille erilaisia pelihaasteita.

goodman supertalviloma ella helmi

Kauppakeskus Goodman haluaa tuoda aktiviteetit ja harrastukset lähelle lapsia ja nuoria. Kauppakeskuksessa pääsee e-urheilun lisäksi pelaamaan esimerkiksi krokettia, tutustumaan sirkusharrastukseen ja askartelemaan korupajaan.

”Meille Goodmanissa on erityisen tärkeää tarjota kaikille lapsille ja nuorille yhdenvertainen mahdollisuus kokeilla ja viihtyä erilaisten aktiviteettien parissa. Siksi rakennamme kauppakeskukseen e-urheilupisteen ja muita aktiviteettipisteitä, joissa lapset ja nuoret pääsevät veloituksetta kokeilemaan harrastuksia, joiden pariin heillä ei muuten välttämättä olisi pääsyä”, toteaa Kauppakeskus Goodmanin kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

Hannukka toteaa, että kauppakeskusten on tärkeää kantaa myös yhteiskunnallista ja sosiaalista vastuuta. Goodmanissa tapahtumat ovat kaikille avoimia ja aktiviteetteihin pääsee osallistumaan veloituksetta.

”Haluamme tuoda iloa kaikille kävijöillemme tasavertaisesti. Aktiviteetteja ja ohjelmanumeroita pohtiessamme kuuntelemme myös tarkasti asiakkaidemme toiveita. Saamme jatkuvasti ehdotuksia esimerkiksi hahmoista ja esiintyjistä ja näitä toiveita pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään”, Hannukka sanoo.

Yksi asiakkaiden hartaasti toivoma ohjelmanumero nähdäänkin Goodmanissa talvilomaviikolla, kun YouTube-tähdet Ella ja Helmi saapuvat kauppakeskukseen tapaamaan fanejaan. Sekä Ella ja Helmi että toinen toivottu YouTube-kaksikko Elina ja Sofia esiintyvät talvilomaviikolla Goodmanissa ja jäävät esitystensä jälkeen tapamaan kauppakeskuksen kävijöitä ja faneja meet&greet -tilaisuuteen. Perheen pienimpiä viihdyttää Pipsa Possu, jonka toivotut lavaesitykset ovat vihdoin saapuneet myös Suomeen.

”Meillä Goodmanissa on hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit, joiden avulla saamme täytettyä asiakkaidemme toiveita ja tuotua kauppakeskukseen uusimpia trendejä ja nousevia esiintyjiä”, sanoo Hannukka.

Lisätietoja tapahtumasta ja tarkemmat ohjelmatiedot: goodman.fi/supertalviloma

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.