Avoinna tänään: 07–21

Goodmanin suuri sisätilaremontti on valmistunut

goodman remontti on valmistunut

Kauppakeskus Goodman valmistautuu ensi syksynä oleviin 10-vuotissyntymäpäiviinsä. Suuri sisätilaremontti on juuri valmistunut. Sen yhtenä tavoitteena oli luoda sekä asiakkaille että liikkeille entistä viihtyisämpi ja virikkeellisempi kauppakeskus. Sisätilojen remontointi on osa Goodmanin laajempaa brändiuudistusta, jonka ytimessä ovat elämän pienet ja suuret hetket.

Uudistetun brändin slogan on Elä hetkessä. Ja näitä hetkiä varten Goodmaniin on tuotu aiempaa enemmän istuskelupaikkoja ja myös aktiviteetteja kuten pöytäfutispeli.

”Yksi uudistuksen tavoitteista oli luoda Goodmanista entistä olohuonemaisempi ja viihtyisämpi oleskelupaikka. Toivomme, että asiakkaat viettäisivät enemmän aikaa Goodmanissa. Valokuvanäyttelyt ja kulttuuritapahtumat ovat yksi osa tätä ja lisää on tulossa. Haluamme, että Goodmanista tulee entistä enemmän sekä kohtaamispaikka että luonteva ympäristö erilaisille hetkille ja elämyksille. Esimerkiksi nuorten toiveesta kauppakeskukseen tuotu pelipöytä on ollut varsin aktiivisessa käytössä. Sen äärelle on kokoontunut pelaamaan milloin kaveriporukoita, milloin perheitä, ja se on tuonut yhdessä tekemisen hetkiä koko keskukseen”, iloitsee kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

VIIHTYVYYTTÄ VÄREILLÄ JA LUONTOELEMENTEILLÄ

Goodmanin sisätiloihin tuotiin remontissa lämpöä ja raikkautta uusilla brändiväreillä, kuten tiilenpunaisella, ja keveyttä lemmikinsinisen ja salvianvihreän sävyillä. Lisäksi sisätiloihin on tuotu luonnonmukaisia elementtejä tunnelmaa luomaan – puupintoja, viherkasveja sekä viherseiniä.

”Goodmanin värimaailmaan tutun sinivalkoisuuden rinnalle on tuotu uusia värejä ja sävyjä, jotka näkyvät jo nyt Goodmanin sisätiloissa ja tulevaisuudessa myös markkinointiviestinnässämme”, toteaa Kauppakeskus Goodmanin markkinointipäällikkö Piia Veikkolainen.

AVAJAISISSA AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKILLE

Lapsiperheiden tarpeet on huomioitu entistä paremmin. Uusi lasten leikkipaikka on osoittautunut erittäin tarpeelliseksi ja tervetulleeksi uudistukseksi. Myös helmikuisessa avajaistapahtumassa on luvassa hauskoja ja yllättäviäkin hetkiä niin lapsille ja nuorille kuin varttuneemmalle väelle, Hannukka ja Veikkolainen lupaavat.
”Haluamme tarjota hämeenlinnalaisille unohtumattomia hetkiä uudistuneen Goodmanin parissa ja luvassa on myös jotain täällä ennennäkemätöntä, voitaisiin puhua jopa spektaakkelista. Ohjelma on suunniteltu niin, että siinä on ainutlaatuista koettavaa ihan kaikenikäisille”, Veikkolainen kuvailee.

UPEITA HETKIÄ SHOPPAILIJOILLE

Mitä olisivat uudistetun kauppakeskuksen avajaiset ilman huikeita avajaistarjouksia?
”Meille on tulossa loistavia ja erittäin monipuolisia tarjouksia avajaisviikonloppua varten. Toivomme, että asiakkaat nauttivat shoppailun lisäksi uudistuneen Goodmanin entistä kodikkaammasta tunnelmasta sekä kokevat ikimuistoisia hetkiä kanssamme”, Veikkolainen maalailee. Uudistuneen Goodmanin avajaisia juhlitaan 16.–18.2.2024.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.