Avoinna tänään: 07–21

Bär Bar avautuu Goodmaniin

Suomalaisista marjoista näyttäviä smoothiebowleja ja smoothieita, sekä grillattuja shandwichejä valmistava Bär Bar jatkaa kasvuaan ja avaa uuden toimipisteen huhti-toukokuun vaihteessa Goodmaniin. Bär Bar on viime vuosien aikana kasvanut nopeasti ja koronan jälkeen toimipisteiden määrä on noussut nopeasti. Pancho Villasta tutut yrittäjät hyppäsivät hyvinvointiketjun kyytiin ja avaavat Bär Barin Goodmaniin.

”Maistoin Caramel Dream Bowlia ja olin täysin myyty”, sanoo ravintoloitsija Mirko Lännenpää.

”Olemme pitkään halunneet laajentaa Hämeenlinnaan ja nyt, kun löysimme huippusijainnin Goodmanista, pääsemme vihdoin palvelemaan myös Hämeenlinnan alueen vastuullisia ja ruuan alkuperästä kiinnostuneita herkuttelijoita. Goodmanin palvelutarjonta on kasvanut pitkään ja näemme sen meille erinomaisena kauppakeskuksena. Tämän lisäksi etsimme aktiivisesti uusia toimipisteitä niin pk-seudulta kuin muista kasvukeskuksista”, kertoo Bär Bar -ketjun toinen perustaja Jasmiina Vilpponen.

Goodmanin toimipiste on yrittäjien toinen Bär Bar ja jatkoa heidän loppuvuodesta ostamalle Tampereen pisteelle.

”Bär Barin freesi ja hyvinvointia edistävä konsepti oli puhutteleva, ja maistettuani Caramel Dream Bowlia ensimmäistä kertaa olin täysin myyty. Se oli rakkautta ensi lusikallisesta”, kertoo Lännenpää.

”Ostimme loppuvuodesta yhtiökumppanini kanssa Tampereen Bär Barin ja aikomuksemme on avata useita ketjun pisteitä lisää. Tiedämme Goodmanin vetävän paljon herkuttelijoita ja odotamme innolla pisteen avausta”, Lännenpää jatkaa.

”Uskon, että moni kokee samanlaisen tunteen kuin minä maistaessaan suomalaisten marjojen makusinfonian herkullisessa bowlissa”, sanoo Lännenpää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi maistamaan myös muita Bär Bar herkkuja.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.