Avoinna tänään: 08–21

Uusia erikoisliikkeitä Goodmanissa.

Kauppakeskus Goodmanin liiketarjonta on täydentynyt

Toukokuussa Goodmanissa avautui monipuolinen urheiluliike Stadium sekä valokuvaliike Tunnin Kuva. Elokuussa koulun alkua vauhditti Luhdan uusi konseptimyymälä Luhta Kids Store ja syyskuussa avautui aikuiselle naiselle suunnattu Your FACE -myymälä.

Stadiumin tiloja rakennettiin kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Stadium on asiakkaiden kovasti toivoma ja odottama toimija Goodmaniin ja konseptillaan täydentää hienosti nykyistä kauppakeskuksen urheiluväline ja -muotivalikoimaa. Avajaisia vietettiin toukokuussa 2017. Goodmanin myymälä on Stadiumin Suomen 26. myymälä.

“Hämeenlinna on ollut pitkään suunnitelmissamme ja olemme etsineet liiketilaa alueelta. Kauppakeskus Goodman on alueen uusi, moderni ja suosittu kauppakeskus, jonka aktiivinen ja trendikäs ilme sekä tunnelma sopivat loistavasti Stadiumin brändiin. Hämeenlinna on hyvin aktiivinen kaupunki urheilun ja liikunnan puolella. Olemme todella innoissamme, että saamme tulla aktivoimaan ihmisiä hauskaan, terveelliseen ja aktiiviseen elämään”, toteaa Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2016 yli 3,1 miljoonaa asiakasta. Asiakasmäärä kasvoi 7,4 % viime vuodesta. Myynti kasvoi 3,2 % ollen 67,7 milj. euroa. Kauppakeskukselle on myönnetty kansainvälinen Excellent-tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.