Avoinna tänään: 11–19

Tervetuloa herkuttelemaan Goodmaniin!

Ravintolat ja kahvilat jälleen avoinna Goodmanissa! Ravintolat ja kahvilat saavat 1.6. alkaen toivottaa asiakkaat paikan päälle syömään ja myös suurinosa Goodmanin kahviloista ja ravintoloista on avannut jälleen ovensa. Annokset voi nauttia paikan päällä tai tilata mukaan otettaviksi. Ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat löytyvät täältä>>.

Goodmanin ravintolatarjonta on laajentunut vallitsevasta tilanteesta huolimatta Itsudemon aukaistua ovensa toukokuussa. Tarjonta laajenee edelleen, kun Subway avaa uuden ravintolansa Goodmaniin 10.6. ja RAX Buffet loppukesästä (ajankohta tarkentuu myöhemmin).

Ravintolat ja kahvilat noudattavat hallituksen määräyksiä ja useat ravintolat ovatkin järjestäneet vaihtoehtoisia toimintatapoja, jotta asiointi on turvallista myös jatkossa. Tulethan paikanpäälle vain terveenä.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.