Avoinna tänään: 08–21

Silmäaseman Silmäsairaala Goodmanissa

Silmäaseman silmäsairaala palvelee optikkoliikkeen yhteydessä

Silmäaseman Silmäsairaala palvelee nyt kauppakeskuksen 1. kerroksessa Silmäaseman optikkoliikkeen yhteydessä. Tarvitsetko silmälasit, aurinkolasit, silmälääkärin tai optikon tutkimuksen tai entistä ehommat silmät leikkauspalveluiden avulla? – Silmäasema palvelee sinua kaikissa näkemisen tarpeissa.

”Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen liikkeeseemme, jossa on nyt entistä kattavammat palvelut käytössäsi. Myymälän yhteydessä on avautunut huhtikuun aikana aivan uusi Silmäaseman silmäsairaala, jossa hoidetaan muun muassa kaihi- ja linssileikkausasiakkaita. Kysy leikkauspalveluistamme rohkeasti myymälähenkilökunnalta tai tule päivittämään aurinkolasisi uuteen kauteen. Tarjolla on kattava valikoima huippumerkkejä ja asiantuntevaa palvelua näkemisen ratkaisuihin”, vinkkaa myymäläpäällikkö Reija Kurjenniemi.

Silmäaseman myymälä palvelee kauppakeskuksen 1. kerroksessa maanantaista perjantaihin klo 9–19, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–16. Varaa aika optikon näöntarkastukseen verkkoajanvarauksesta, asiakaspalvelun kautta (puh. 010 190 200) tai piipahda suoraan myymälään.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.