Avoinna tänään: 11–19

Sähköä auringosta!

Aurinkovoimala Goodmanin katolla on nyt toiminnassa ja tuottaa sähköä.

Goodmanin katolle asennetiin lähes 2000 paneelia ja voimalan nimellisteho on 587 kWp. Älykästä voimalaa optimoidaan paneelitasolla, jonka etuina ovat suurempi sähkön tuotanto sekä pienet elinkaarikustannukset.

Goodmanin aurinkovoimala valmistui elokuun puolessa välissä ja jo heti ensimmäisen kuukauden aikana voimala tuotti sähköä 29 MWh eli enemmän kuin yhden sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutuksen verran. Tavoitteena on että voimala tuottaisi 460 MWh sähköä vuodessa. Tämä vastaa noin 20-25 omakotitalon vuotuista sähkönkulutusta. Sähköntuotanto ohjautuu pääasiassa ilmanvaihdon kautta tehtävän lämmityksen sekä jäähdytyksen kuluttaman ostettavan sähköenergian pienentämiseen.

Aurinkovoimala on luonnollinen jatkumo kauppakeskus Goodmanin vihreään linjaan: kauppakeskus on rakennettu ympäristöasiat huomioon ottaen ja kauppakeskus onkin saavuttanut ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatilla luokitustason Excellent sekä kiinteistön että ylläpidon osalta.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.