Avoinna tänään: 08–19

RETEET KAISTAPÄIVÄT ke-su 18.-22.3.2020

Reteitten Kaistapäivien tarjoukset ovat voimassa Goodmanin liikkeissä kampanjan ajan keskiviikosta sunnuntaihin 18.–22.3.2020 ellei toisin mainita. Ohjelmaosiot on peruttu.

Haluamme tukea liikkeidemme liiketoimintaa, joten tarjoukset ovat voimassa kampanjan ajan. Osalla liikkeistä voimassa poikkeusaukioloajat, joten tarkistathan aukioloajat liikkeiden nettisivuilta.

Ohjelmaosio on peruttu COVID-19-koronaviirukseen liittyviä viranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Pidämme huolta tilojemme hyvästä siivouksesta ja perushygieniasta. Siivouksen osalta olemme sopineet myös erityisestä huolellisuudesta kosketukselle altistuneiden pintojen puhtaanapidosta ja desinfioimisesta.

Kauppakeskus on avoinna ja liikkeet toimivat supistetuin aukioloajoin. Turvaathan myös muiden asioinnin, etkä tule kipeänä ostoksille. Tarpeetonta oleskelua on suositeltu vältettävän ja järjestyksenvalvojat puuttuvat häiriökäyttäytymiseen kauppakeskuksessa lain puitteissa. Toivomme, että kodeissa nostetaan asia esille nuorison kanssa, jotta turha oleskelu vältetään.

Kauppakeskus Goodman seuraa tiiviisti COVID-19-koronaviruksen tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia asiaan liittyen.

Mikäli alla oleva kuvasto ei näy, voit katsoa tarjoukset myös täältä >>

Mikäli sait kuvaston postissa: nopeasti muuttuneen tilanteen vuoksi, painettuun kuvastoon ei ehditty tekemään muutoksia ja näin ollen ohjelma näkyy vielä kuvastossa. Kuvasto haluttiin jakaa tukeaksemme liikkeitämme vaikeina aikoina. Huomioithan kuitenkin, että kaikki tapahtumat ja ohjelmaosiot on peruttu.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.