Avoinna tänään: 07–21
goodman reteet kaistapäivät

Reteillä Kaistapäivillä hurjastellaan tarjouksilla!

Pidä hatustasi kiinni, sillä Goodmanin Reteillä Kaistapäivillä ke–su 30.8.–3.9.2023 hurjastellaan huimilla tarjouksilla ja vauhdikkailla eduilla! Liikkeet ja ravintolat täyttyvät päätähuimaavista tarjouksista viiden päivän ajaksi – kurvaa siis pikavauhtia Goodmaniin kotiuttamaan syksyn parhaimmat löydöt, herkuttelemaan ravintoloiden kaistapäisillä hinnoilla ja osallistumaan maksuttomille hyvinvointiluennoille. Lapset viihtyvät viikonloppuna ilmaisessa lapsiparkissa. Katso huikeat tarjoukset sivun alaosasta tai selaile tarjouslehteä tästä >

OHJELMA

OMEGA7-ARVONTA Life-myymälässä. Voit voittaa Marimekon kosmetiikkalaukun ja Omega7-tuotteita.

OSTOSHULINASTA HUOLTA PITÄVÄT UPEAT JUONTAJAT: Satu Tuomisto, Sari Salo, Esa Heritty, Juri Silvenoinen ja Marko Keränen.

KESKIVIIKKO 30.8.

 • Klo 11–17 VITAMIINIEN PIKAMITTAUSTA ilman ajanvarausta, n. 15 min / 15 €. Life-myymälä, 1. krs

TORSTAI 31.8.

 • Klo 11 ja 16 HYVINVOINTILUENTO: ENERGIAA JA JAKSAMISTA. Mitokondrioiden eli solujen pienten voimalaitosten häiriötön toiminta on edellytys jaksamiselle ja energiselle elämälle. Ravintolisillä voidaan tehostaa mitokondrioiden toimintaa / palauttaa kehon energiaa ja vahvistaa sydäntä.
  Jarmo Hörkkö, terveystuoteasiantuntija Horphag Ltd / Pharma Nord, Life-myymälän viereinen liiketila, 1. krs
 • Klo 11–17 KARIN HAVUPUU -UUTEJUOMAN TERVEYSVAIKUTUKSET JA MAISTATUS, kiekkolegenda Esa Keskinen, Life-myymälä, 1. krs

PERJANTAI 1.9.

 • Klo 11 ja 16 HYVINVOINTILUENTO: SUOLISTON TASAPAINO. Miksi suoliston tasapainolla on merkitystä? Millä eväillä tasapainoon?
  Aija Alhonen, fytonomi ja diplomiterapeutti / Suomen Bioteekki, Life-myymälän viereinen liiketila, 1. krs

LAUANTAI 2.9.

 • Klo 10–16 MAKSUTON 1h LAPSIPARKKI 3-7-VUOTIAILLE LAPSILLE, Lasten leikkipaikka 2. krs
 • Klo 11–16 BLACK STUFF JA ”SHROOMWELL” -TUOTTEIDEN MAISTATUS. Voimaa Metsästä -hyvinvointiluennolta tutut tuottet, Life- myymälä, 1. krs
 • Klo 12 HYVINVOINTILUENTO: NIVELTEN HYVINVOINTI. Ikääntyminen, ylipaino ja raskas liikunta kuluttavat niveliä. Nivelten rasittuminen voi vaikeuttaa liikkumista ja jopa yöunia. Nivelille voi kuitenkin tarjota ravintolisiä, joiden sisältämät ravintoaineet hellivät niveliä ja voivat edesauttaa nivelruston uudismuodostusta.
  Ansa Viskari, tuotekehityspäällikkö, Hankintatukku, Life-myymälän viereinen liiketila, 1. krs
 • Klo 13 HYVINVOINTILUENTO: VOIMAA METSÄSTÄ.
  Niklas Laine / Fona, Life-myymälän viereinen liiketila, 1. krs
 • Klo 14 HYVINVOINTILUENTO: KUINKA TUKEA KUIVAA IHOA RAVITSEMUKSELLISESTI. Ihoa hellivä kesä on takana ja talvi kolkuttelee pian ovella. Talvella keskuslämmitys ja kuiva huoneilma koettelevat jo mahdollisesti ennestään kuivaa ihoa. Kuiva iho kaipaa niin ravintoaineita, rasvahappoja kuin kosteuttakin. Näitä kaikkia voidaan tarjota iholle ravintolisillä. Tule kuuntelemaan viimeisimmät vinkit.
  Ansa Viskari, tuotekehtityspäällikkö Hankintatukku, Life-myymälän viereinen liiketila, 1. krs

SUNNUNTAI 2.9

 • Klo 12–16 MAKSUTON 1h LAPSIPARKKI 3-7-VUOTIAILLE LAPSILLE, Lasten leikkipaikka 2. krs

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.