Avoinna tänään: 08–21

New Yorker avaa liikkeen Goodmaniin.

New Yorker avaa Suomen suurimman liikkeensä Goodmaniin

Kauppakeskus Goodmanin liiketarjonta täydentyy New Yorker –konseptilla. New Yorker muotiketju tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä tuotteita kaikenikäisille asiakkaille. Liike avaa uuden myymälänsä kauppakeskuksen pohjoispäätyyn, kahteen kerrokseen, entisiin Anttilan tiloihin.
New Yorkerin tilojen rakennus alkaa välittömästi ja avaus on suunniteltu vielä syksylle 2019. Tilaa liikkeelle on varattu yhteensä n. 2 000 m2 ja se on suurin New Yorkerin liike Suomessa.

”Olemme todella iloisia saadessamme kansainvälisen tunnetun muotitoimijan myös Goodmaniin. Asiakkaamme ovat toivoneet useaan otteeseen New Yorkeria Goodmaniin ja olemme ylpeitä että jälleen kerran olemme voineet täyttää asiakkaidemme odotukset”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on n. 70 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26 000 m2. Keskuksen on rakennuttanut ja rakentanut NCC. Kiinteistön omistaa Keva ja Goodmanin kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland.

Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2018 asiakkaita 3,0
miljoonaa ja myynti oli 66,5 milj. euroa. Colliers International Finland (ent. Ovenia Group) on Suomen johtava kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluja tarjoava yritys ja maamme suurin kauppakeskusjohtamisen toimija, joka vastaa 19 kauppakeskuksen johtamisesta Suomessa.
Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Palvelemme yhteensä 1,2 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita – eli kuntaorganisaatioita, valtiontyönantajia ja seurakuntayhtymiä – meillä on noin 2300. Hoidamme eläkeasioita noin
550 työntekijän voimin.

 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.