Avoinna tänään: 08–21

Punnitse & Säästä

Aukioloajat

  • ma–pe: 10–20
  • la: 10–18
  • su: 12–18

Punnitse ja Säästä tarjoaa aineksia ja inspiraatiota ruuanlaittoon sekä herkutteluun. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat. Ostamme tuotteet suurissa erissä ja säästämme näin pakkausmateriaaleissa. Punnitsemalla säästät sekä luontoa että kukkaroa.

Monet tuotteistamme ovat luomua ja Reilun kaupan avulla tuotettuja. Irtotuotteiden kierto on vilkasta, siksi herkut kuten pähkinät, siemenet ja kuivahedelmät maistuvat tuoreilta ja todella ovat sitä.

Haluamme tarjota erikoisruokavalioita noudattaville makunystyröitä hiveleviä yllätyksiä. Myymälästä löydät laajan valikoiman muun muassa gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia vaihtoehtoja.

Punnitse ja Säästä -myymälästä kauhot mukaan monenlaisia erikoisuuksia, jännittäviä yhdistelmiä ja hämmästyksen aiheita.

Liikkeemme sijaitsee Kauppakeskus Goodmanin 1. kerroksessa.

Kartalla

Liikkeen tarjoukset

  • Love Raw vegaaniset vohvelipatukat 2,75€/kpl

    Love Raw vegaaniset vohvelipatukat. Kolme herkullista makua(43-45g).
  • Mokka Mestareiden maustetut kahvit 200g 9,95€/kpl

    Mokka Mestareiden herkulliset maustetut kahvit. Monta eri makua!
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.