Avoinna tänään: 08–21

Coffee House

Aukioloajat

ark. 9–21

la 9–19

su 12–18

 

Coffee House on trendikkään viihtyisä kahvila kaupungin sydämessä Kauppakeskus Goodmanin 1. kerroksessa.

Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahviasi herättää uuteen aamuun ja virkistää keskellä päivää. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Coffee Housen kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista. Käytämme kahviloissamme vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiamme ovat täysin biohajoavia.

Hämeenlinnan Coffee Housessa kahviin suhtaudutaan intohimolla. Kahvi jauhetaan aina paikan päällä pavuista juuri ennen kuin se tarjoillaan, niin erikoiskahvit kuin suodatinkahvikin.

Coffee House on enemmän kuin kahvila. Osuupa taukosi paikka keskelle päivää tai työpäivän päätteeksi, Coffee Housesta löydät raikkaita salaatteja, maukkaita leipiä ja herkullisia leivonnaisia yksin, kaksin tai kimpassa nauttien. Valinnan vapautta ja makujen runsautta löytyy juuri sinulle tässä hetkessä.

Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi, nautiskella ja olla vain…
Tule viettämään Coffee Houseen se ihanampi kahvihetki!

Kartta

Liikkeen tarjoukset

  • Coffee House All day Breakfast 7,50 7,50

    Sisältää sämpylän/ ruisleivän, jogurtti ja mysli/ tuorepuuro ja mehu, kahvi/tee. Voimassa 31.3.2018 asti.
Katso muut Goodmanin liikkeet

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.