Avoinna tänään: 08–19

Kauppakeskus Goodmanille kunniamaininta

Kauppakeskus Goodman palkittiin kunniamaininnalla Vuoden kauppakeskusteko 2015 -kilpailussa

Kaupunkikeskusten elävöittämisestä muodostui tämän vuoden Suomen Kauppakeskusyhdistyksen järjestämän Vuoden kauppakeskusteko 2015 -kilpailun menestysresepti. Kilpailun voitti Goodmanin kanssa samaan aikaan avautunut Porin Puuvilla ja tämän lisäksi tuomaristo kiitti kunniamaininnalla kauppakeskus Goodmania kirjaimellisesti sillan luomisesta Hämeenlinnan keskustan kahden eri osan välille.

Goodman on Hämeenlinnan sydän

Kauppakeskus Goodman on Hämeenlinnan uusi maamerkki. Innovatiivinen toteutus rakentui kannen varaan, moottoritien päälle. Näin Hämeenlinnaan saatiin runsaasti lisää liiketilaa ja keskustan houkuttelevuus kohentui merkittävästi, kun sen kaksi puoliskoa yhdistyivät. ”Goodmanista on jo muodostunut ihmisille luonteva ”olohuone” ja kulkureitti. Olemme pystyneet tavoitteidemme mukaisesti tarjoamaan uudenlaista kaupunkitilaa, esimerkiksi viihtyisiä aukioita”, iloitsee kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro. Myös kauppakeskus Goodmaniin yhdistyy koteja keskusta-asumisesta nauttiville. Keskuksen omistaa Keva.

Lisätietoja: http://www.kauppakeskusyhdistys.fi

Vuoden Kauppakeskusteko 2015 kunniamaininta

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.