Avoinna tänään: 07–21

Joulun ajan pop up -myymälät Goodmanissa

muurla goodman

Joulu on saapunut Goodmaniin! Kauppakeskuksen uusissa joulun ajan pop up -myymälöissä virittäydyt joulutunnelmaan ja löydät ihanimmat paketit joulukuusen alle.

Hou Hou Joulu POP UP on täynnä ihania jouluun sopivia tuotteita: joulukortteja, lahjakasseja, kynttilöitä, sisustustuotteita ja kaikkea muuta kaunista! Hou Houn valikoimasta löydät yli 1000 erilaista tuotetta vaikkapa pukinkonttiin tai omaa kotia koristamaan. Myymälän löydät Goodmanin 1. kerroksesta New Yorkeria vastapäätä.

Kukka & Lahja pop up -myymälä pursuaa ihania lahjatavaroita jouluun ja kotiin, esim. upeita kransseja, joulukoristeita, pyyhkeitä. Kukka & Lahja pop upin löydät Goodmanin 1. kerroksessa.

Muurla Gift Shopista löydät inspiraatiota ja ideoita joulun juhlakauteen! Valikoimista löytyy kaikkea kotiin, keittiöön ja kodin sisustukseen – vaihtuvista kausituotteista tuttuihin klassikoihin. Mukana myös runsaasti tarjouksia ja tasarahahintoja. Muurla on suomalainen designtalo, jossa suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen muotoilu muodostavat suunnittelun lähtökohdat. Muurla Gift Shop avautuu Goodmanin 1. kerrokseen Suomalaisen kirjakaupan ja Click Shoesin väliin 22.11.

Kiipulan joulukukkamyymälästä löydät joulun kauneimmat kukat. Liike sijaitsee Goodmanin 1. kerroksessa 11.-22.12.

Tervetuloa Goodmaniin aistimaan joulun taikaa ja tekemään parhaimmat löydöt pukinkonttiin.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.