Avoinna tänään: 08–21

Joulu alkaa Goodmanista!

Goodmanissa aloitetaan joulun tunnelmointi tulevana viikonloppuna, kun Goodmanin jouluvalot syttyvät ja jouluinen tunnelma valtaa kauppakeskuksen lauantaina ja sunnuntaina 14.–15.11. Jouluisessa tunnelmassa mukana myös Satu Tuomisto ja Juri Silvennoinen.

Luvassa la-su 14.–15.11. klo 12–16:

  • Satu Tuomisto ja Juri Silvennoinen luomassa jouluista tunnelmaa ja kertomassa lahjavinkkejä.
  • Goodmanin perinteinen piparkakkukylä rakennetaan myös tänä vuonna! Piparkakkutaikinoita jaossa la 14.11. klo 12 alkaen (lue kilpailun tarkemmat ohjeet täältä>>)
  • Joulupukin kirjelaatikon löydät 1. kerroksesta, Tähtilavan vierestä. Tuo kirjeesi laatikkoon viikonlopun aikana ja me lähetämme sen Korvatunturille puolestasi.
  • Joulumysteeri: Joulupukin porot ovat karanneet – auta löytämään Petteri ja muut porot Goodmanin tonttujen kanssa! Löydä kaikki porot Goodmanin liikkeistä ja voitat yllätyskassin, lähtöpiste 1. krs Jungle Juice Barin ja The Body Shopin vieressä.
  • Askartele ja tuo Goodmanille joulukortti, niin pääset osaksi upeaa joulukorttikollaasia. Kortteja otetaan vastaan 1. kerroksessa, Finlaysonin myymälän läheisyydessä.
  • Viikonloppuna voit myös bongata tonttuja kurkkimassa Goodmanin käytävillä, olethan ollut kiltisti?

Tee jo ensimmäiset joululahjaostokset ja hyödynnä liikkeiden joulunavaus-tarjouksia sekä viimeisimpiä lahjavinkkejä.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.