Avoinna tänään: 08–21

Hyvä paluu arkeen

Paluu arkeen kolkuttelee oven takana, kun koulut alkavat ja kesälomat ovat pikkuhiljaa vietetty. Tehdään arkeen paluusta hyvä!

Goodmanin yli 60 liikkeen ja palvelun valikoima tarjoaa kaiken mitä tarvitset niin kouluun, toimistolle kuin vapaa-aikaankin. Ja mikäli alkavat oman toimiston seinät kyllästyttämään, löytyy Goodmanin 2. kerroksesta kaikille avoin etätyöskentelytila GoodWork, joka on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Goodmanin somen puolella pääset tutustumaan yhdessä hämeenlinnalaisen somesta tutun Koti-iskä88:n kanssa, kuinka arkea ja vapaa-aikaa voi helpottaa Goodmanin henkilökunnan vinkkien avulla. Goodmanin löydät Instagramista nimellä @kauppakeskusgoodman ja Facebookista Kauppakeskus Goodman.

Tutustu juuri ilmestyneeseen kuvastoon ja nappaa talteen vinkit ja edut, jotta arkeen paluu sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Mikäli kuvasto ei näy alla, pääset selailemaan sitä myös klikkaamalla tästä >

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.