Avoinna tänään: 08–21

Hammaslääkäriasema RitariKlinikka on auki!

 

RitariKlinikka on 2022 perustettu, pelottomaan hammashoitoon kesittynyt uusi hammaslääkäriasema!

Hammashoitopelosta kärsii joka kolmas suomalainen. Peräti joka kymmenes jättää hoitoon menon väliin pelon vuoksi. Vaikka hammashoitoa ei pelkäisikään, se voi tuntua jännittävältä ja vastenmieliseltä. Suunterveys on tärkeässä osassa ihmisen kokonaisterveyttä ja syöminen sekä hymyileminen terveillä ja kauniilla hampailla pitäisi olla kaikille mahdollista pelosta huolimatta.

RitariKlinikalla uskomme, että hammashoitopelko voitetaan yhdessä ja tärkein tekijä pelottomaan hammashoitoon on asiakkaan luottamussuhde hoitavaan lääkäriin. Henkilökuntamme on ammattilaisia parhaasta päästä ja olemme hyvin sitoutuneita vähentämään asiakkaamme hoitopelkoa. Teemme kaikkemme, että potilas kokee tulleensa kohdatuksi hyvin. RitariKlinikan ovat perustaneet paikalliset hammaslääkärit Riina Hätälä ja Johanna Sätilä.

Selätä hammaslääkäripelkosi nyt RitariKlinikan ammattilaisten kanssa, Goodmanin 1. kerroksessa!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.