Avoinna tänään: 08–21

Hämeenlinnan taidemuseon pop-up näyttely Goodmanissa 27.6.-18.8.2022.

Hämeenlinnan taidemuseo avaa pop up -näyttelyn kauppakeskus Goodmaniin 27.6.2022.

Hämeenlinnan taidemuseo avaa pop up -näyttelyn kauppakeskus Goodmaniin 27.6.2022. Näyttelyssä esitetään suomalaisen valokuvataiteilija Pekka Luukkolan (s. 1968) videoteos Sense of Time (2012), joka kuuluu Hämeenlinnan taidemuseon talletettuun Niemistö-kokoelmaan. Tiedostustilaisuus järjestetään Goodmanin pop up -näyttelyssä ma 27.6. klo 11.00. Taiteilija on läsnä tilaisuudessa. Tervetuloa!

Teos on osa museolla esillä olevaa Meidän valintamme -näyttelyä, jossa taidemuseon henkilökunta pääsi valitsemaan itselleen tärkeitä ja koskettavia teoksia museon kokoelmista. Pekka Luukkolan videoteos valittiin osaksi näyttelykokonaisuutta ja Hämeenlinnan taidemuseo haluaa nyt tuoda videon laajemman yleisön lähelle kauppakeskusympäristöön.

Pekka Luukkola on kuvannut aikaa teoksessaan kirjaimellisesti kartoittamalla tähtien liikettä öisen metsän kätköistä. Luukkola on väitellyt tohtoriksi valokuvauksen alalta ja tutkii valokuvissaan aikaa, valoa ja liikettä käyttämällä tulta ja pitkää valotusaikaa. Hän yhdistelee teoksissaan tiedettä, taidetta, ja luontoa. Kauppakeskus Goodmanissa sijaitseva videoteos antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja pysähtymiseen kiireen keskellä.

Näyttely on auki kauppakeskuksessa ma 27.6.– to 18.8., Goodmanin 1. krs 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.