Avoinna tänään: 08–19

Goodmanista sähköä menopeliin – kauppakeskukseen tulee kahdeksan nopeaa latauspistettä sähköautoille

Kauppakeskus Goodman rakentaa yhteistyössä Fortumin kanssa kahdeksan uutta latauspistettä kauppakeskuksen parkkihalliin.

Kauppakeskus Goodman parantaa sähköautoilijoiden palveluja yhteistyössä Fortum Charge & Drive -verkoston kanssa avaamalla pysäköintihallissaan kahdeksan uutta latauspistettä.

Valmistelevat työt ovat jo käynnissä ja latauspisteet valmistuvat kevään aikana. Latauspisteet soveltuvat kaikille sähköautoille ja hybrideille. Keskinopeiden tyypin 2 pisteiden enimmäisteho on 22 kW. Latauspisteet sijaitsevat Goodmanin parkkihallin alimmalla P2-tasolla. Samalla tasolla on ollut kaksi vanhempaa latauspistettä kauppakeskuksen avauksesta lähtien. Nämä pistokepaikat korvataan uusilla latauspisteillä. Sijaintinsa kannalta Goodmanin uudet latauspisteet ovat merkittävä lisäys kaupungin keskustan lataustarjontaan.

– Kauppakeskus Goodman kehittää jatkuvasti toimintaansa ja asiakkaiden viihtyvyys sekä ympäristöasiat ovat meille erittäin tärkeitä. Nopeita latauspisteitä on vuosien varrella toivottu ja nyt on hienoa päästä toteuttamaan tämäkin asiakastoive, kertoo kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro.

– Sähköautoilijoiden kannalta on tärkeää, että latauspalvelut saadaan keskeisille paikoille, joissa sähköautoilijat liikkuvat. Kauppakeskus on luonteva paikka sähköauton lataukselle, kun lataus sujuu kauppakeskuksessa asioinnin yhteydessä, Fortum Charge & Driven Suomen myynnistä vastaava Mikko Salo sanoo.

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu jo yli 2 000 laturia eli noin 4 000 latauspistettä. Pikalatureita verkostossa on noin 700. Suomessa sähköautoilijoiden käytössä on jo yli 600 latauspistettä.

Uudet sähköautonlatauspisteet ovat luonnollinen jatkumo kauppakeskus Goodmanin vihreään linjaan: kauppakeskus on rakennettu ympäristöasiat huomioon ottaen ja kauppakeskus onkin saavuttanut ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatilla luokitustason Excellent sekä kiinteistön että ylläpidon osalta. Lisäksi elokuussa 2018 kauppakeskuksen katolle valmistui lähes 2 000 paneelin aurinkovoimala.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on n. 70 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26 000 m2. Keskuksen on rakennuttanut ja rakentanut NCC. Kiinteistön omistaa Keva ja Goodmanin kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland. Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2018 asiakkaita 3,0 miljoonaa ja myynti oli 66,5 milj. euroa.

Colliers International Finland (ent. Ovenia Group) on Suomen johtava kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluja tarjoava yritys ja maamme suurin kauppakeskusjohtamisen toimija, joka vastaa 19 kauppakeskuksen johtamisesta Suomessa.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Palvelemme yhteensä 1,2 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita – eli kuntaorganisaatioita, valtion työnantajia ja seurakuntayhtymiä – meillä on noin 2300. Hoidamme eläkeasioita noin 550 työntekijän voimin.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 8 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 5,2 miljardia euroa ja 57 % sähköntuotannostamme oli CO2-päästötöntä. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

 

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.