Avoinna tänään: 11–19

Goodmanista lahjat ja ideat jouluun

Goodmanin yli 60 liikettä ja palvelua tarjoavat valinnanvaraa pukinkonttiin, joulupöytään sekä koristeluun. 

Joulun ajan pop up -myymälät

Muurla Gift Shop, Lahjamaa sekä Kukka ja Lahja -pop up myymälät löydät Goodmanin 1. kerroksesta. Liikkeistä löydät lahjaideoita sekä kodin tavaroita joulusisustukseen.

Upeat piparkakkutalot näytillä Goodmanissa

Ostosten lomassa kannattaa myös käydä ihailemassa upeaa piparkakkukylää 2. kerroksessa. Piparkakkutalot ovat loihtineet taitavat asiakkaamme ja suosikkiaan pääsee äänestämään paikan päällä. Piparkakkutalot esillä ja äänestys avoinna 1.–20.12. välisen ajan.

Joulukalenteri

Nyt myös kannattaa ottaa seurantaan Goodmanin some-kanavat, sillä siellä on käynnissä joulukalenteri. Arvaatko sinä missä myymälässä tonttu minäkin päivänä on? Ota seurantaan ja arvuuttele, Goodmanin löydät Facebookista ja Instagramista nimellä @kauppakeskusgoodman.

Turvallisuus edellä myös jouluostoksilla

Asioithan Goodmanissa vain terveenä ja pidät turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja aivastat vain hihaan tai nenäliinaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Tehdään yhdessä asioimisesta turvallista Goodmanissa.

Joulukuvasto

Selaile alta Goodmanin joulukuvastoa ja nappaa tarjoukset ja lahjavinkit talteen. Mikäli lehti ei näy alla, voit lukea sen täältä >>

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.