Avoinna tänään: 11–19

Goodmaniin uusi ravintolamaailma.

LEHDISTÖTIEDOTE: Goodmanin ravintolatarjonta lisääntyy

Kauppakeskus Goodmanin ravintolatarjonta täydentyy uudella ravintolamaailmalla. Ravintolamaailman rakentaminen on alkanut Goodmanin ensimmäisen kerroksen eteläpäädyssä.

Ravintolamaailmassa avaavat uusina toimijoina Itsudemo-ruokaravintola ja paljon toivottu Subway. Goodmanin yläkerrasta tuttu Rax Pizzabuffet palaa kauppakeskukseen siirtymällä uuden ravintolamaailman tiloihin. Tiloihin rakennetaan myös uudet asiakas wc-tilat ja lasten leikkipaikka.

”Olemme todella iloisia pystyessämme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin uusista ravintoloista. Goodmanin ravintolat ovat kovassa käytössä varsinkin lounasaikaan, joten uudet ravintolat ovat tervetullut lisä olemassa olevaan valikoimaan”, iloitsee Goodmanin kauppakeskusjohtaja ja Colliersin kauppakeskusliiketoiminnasta Suomessa vastaava Eeva Jauro.

”Olemme hyvin iloisia, että löysimme uudet ravintolatilat kauppakeskus Goodmanista ja pääsemme tekemään odotetun paluun Hämeenlinnaan. Toivomme, että vanhat ja uudetkin asiakkaat löytävät Raxin herkullisten pizza- ja salaattipöytien ääreen”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

”Kauppakeskuksiin tullaan tänä päivänä ostosten ohella viihtymään. Kahvila- ja ravintolatoimiala onkin ollut viime aikoina yksi voimakkaimmin kasvavista toimialoista kauppakeskuksissa ympäri Eurooppaa. Suomessakin ulkona syöminen on lisääntynyt merkittävästi. Tänä päivänä suomalaiset syövät ulkona enemmän kuin esimerkiksi ruotsalaiset. Samanaikaisesti kuluttajien odotukset kauppakeskusten ravintolatarjonnasta ovat korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin”, linjaa Colliersin kauppakeskusvuokraustoiminnoista Suomessa vastaava Anni Tenhunen.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on n. 70 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26 000 m2. Kiinteistön omistaa Keva ja Goodmanin kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland. Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2018 asiakkaita 3,0 miljoonaa ja myynti oli 66,5 milj. euroa.

 Colliers International Finland on Suomen johtava kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluja tarjoava yritys ja maamme suurin kauppakeskusjohtamisen toimija, joka vastaa 14 kauppakeskuksen johtamisesta Suomessa.

 Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Palvelemme yhteensä 1,2 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita – eli kuntaorganisaatioita, valtion työnantajia ja seurakuntayhtymiä – meillä on noin 2300. Hoidamme eläkeasioita noin 550 työntekijän voimin.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.