Avoinna tänään: 08–21

Goodman ja Kiipula yhteistyöhön – Kiipula Gardensin ja opiskelijoiden kesäkukkamyymälä avattu 15.5.

Kauppakeskus Goodman, Kiipula Gardens ja Kiipulan ammattioppilaitos aloittavat yhteistyön avaamalla 15.5. kesäkukkien pop up -myymälän Goodmanissa. Kesäkukkamyymälää pyörittävät Kiipula Gardens ja Kiipulan ammattiopiston opiskelijat, jotka ovat osana opintojaan päässeet suunnittelemaan muun muassa myymälän rakentamista, tuotteiden sijoittelua, myyntityötä ja asiakaspalvelua.

Kesäkukkien pop up -myymälä on avaus Kauppakeskus Goodmanin ja Kiipulan yhteistyölle.

– Meille Goodmanissa on tärkeää, että opiskelijat pääsevät tekemään konkreettista ammatissa oppimista meidän tiloissamme. Haluamme tarjota mielenkiintoisen ja monipuolisen oppimisympäristön, joka on myös nuorille tuttu vapaa-ajanviettopaikka, sanoo Goodmanin kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka.

Kiipula on usealla paikkakunnalla Suomessa toimiva erityisammattioppilaitos, jossa opiskelee tällä hetkellä noin 1000 erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa. Opiskelu Kiipulassa tapahtuu pääasiassa työssä oppien. Yhteistyö Kauppakeskus Goodmanin kanssa avaa Kiipulan opiskelijoille uudenlaisia mahdollisuuksia tutustua työelämään tai toteuttaa esimerkiksi näyttötöitä kauppakeskusympäristössä. Tarkoituksena onkin, että opiskelijat voisivat jatkossa laatia kauppakeskuksen tiloissa esimerkiksi esteettömyys- ja opastesuunnitelmia.

– On tärkeää, että opiskelijamme pääsevät opintojen aikana oppimaan työelämää oikeissa ympäristöissä. Tämä antaa ymmärrystä niin opiskelijoille, kuin työelämällekin opiskelijoiden osaamisesta ja tuen tarpeesta. On hienoa aloittaa yhteistyö juuri Goodmanissa, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Näin Kiipula ja meidän opiskelijamme tulevat tutuiksi kauppakeskuksen kävijöille, kertoo Kiipulan työelämäkoordinaattiori Marjo Siekkinen.

Kauppakeskus Goodman haluaa tehdä konkreettisia tekoja yhteiskuntavastuun puolesta. Goodmanin tiloissa opiskelijat pääsevät tutustumaan työelämään vaihtelevassa ja monipuolisessa ympäristössä, jossa on mahdollista perehtyä moniin erilaisiin toimialoihin ja työtehtäviin. Myös Kiipulassa ollaan iloisia, että erityisammattioppilaitos tulee osaksi kauppakeskuksen arkea.
– Olisi hienoa, jos kauppakeskusten arjessa olisi yhä enemmän näkyvillä myös erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä. Ehkä Kauppakeskus Goodman voi olla Suomen ensimmäinen kauppakeskus, jonka sisällä toimii erityistä tukea tarjoava oppilaitos, sanoo Siekkinen.

Kiipulan opiskelijat ovat tehneet tiivisti töitä maanantaina 15.5. avatun pop up -myymälän parissa, aina myymälän suunnittelusta ja pystyttämisestä, tuotesijoitteluun sekä kukkien kasvattamiseen ja myyntiin asti.
– Kaikki pop up -myymälässä myynnissä olevat kasvit on kasvatettu Kiipulan omissa kasvihuoneissa ja opiskelijat ovat olleet mukana kaikissa viljelytöissä, kertoo Kiipula Gardensin ylipuutarhuri Henni Koskimäki.

Kesäkukkien pop up -myymälä palvelee Goodmanin asiakkaita kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa 15.5. alkaen. Myymälä on auki kaksi viikkoa, ensimmäisellä viikolla ma–su 10–18 (Helatorstaina 11–18) ja toisella viikolla ma–pe 10–18. Tervetuloa kesäkukkaostoksille!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.