Avoinna tänään: 08–21

Feel Good! Kaikki kauneuteen ja hyvinvointiin Goodmanista

Olipa toiveenasi aloittaa vuosi uuden kampauksen tai tyylin kera, tai kaipaat neuvoa ja tuotteita hyvinvoinnin tueksi, löytyy Goodmanin liikkeistä asiantuntijat palvelemaan sinua täydellä sydämellä.

Onko harkinnassa uusi hiustyyli uuden vuoden kunniaksi?

Uutta ilmettä hiuksiisi tarjoavat Kampaamo-myymälä Clips, New Hairstore, Bella Primavera sekä Hius- ja kauneushuone Kristalli.

Bella Primavera sijaitsee Emotionin yhteydessä ja tarjoaa yksilöllisiä hiuspalveluita, muun muassa hiusten leikkausta, värjäystä, kampauksia sekä hiusanalyysejä ja -hoitoja. Bella Primavera on avoinna joustavasti ajanvarauksella.

Hius- ja kauneushuone Kristalli on täyden palvelun kauneustalo. Hius- ja kauneushuone Kristalli tarjoaa monipuolisia parturi- ja kampaamopalveluita Kauppakeskus Goodmanin Pikku-Galleriassa (käynti ulkokautta). Kristallista saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset sekä Kérastase-erikoishoidot.

Kristalli tarjoaa kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi kokonaisvaltaista hyvinvointia koko keholle ja mielelle, päästä varpaisiin. Hoitotarjonta on monipuolista: Kristallista saat muun muassa kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoidot sekä hemmottelevaa hierontaa. Palveluihin kuuluvat myös kestovärjäykset, sokerointi sekä meikkaukset.

Kampaamo-myymälä Clips on koko perheen trendikäs ja nykyaikainen parturi-kampaamo ja kampaamotuotemyymälä Goodmanin 1. kerroksessa. Clipsillä on laajat aukioloajat ja kotihoidon varmistamiseksi ammattitaitoinen henkilökunta opastaa oikeiden tuotteiden valitsemisessa laajasta valikoimasta.

  • Nyt Feel Good-teeman kunniaksi Clips tarjoaa 30:lle ensimmäiselle 25.1.–7.2. aikavälille väripaketin varanneille vaihtoehtoisesti OLAPLEX-hoidon tai ripsien ja kulmien värjäyksen veloituksetta värin yhteydessä!

Parturi-Kampaamo New Hairstoren löydät Goodmanin Pikkugalleria-kerroksesta. Palveluista löytyvät hiusten leikkaus, värjäys, raidat, rakennekäsittely (permanentti), ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu sekä parran koneleikkaus. Lisäksi New Hairstoresta saat hankittua kätevästi hoito- ja muotoilutuotteet myös kotiin.

Saisiko olla neuvoja hyvinvoinnin tueksi?

Mikäli kaipaat vinkkejä ja tuotteita hyvinvoinnin tueksi, on Lifen ja Goodmanin Apteekin asiantunteva henkilökunta apunasi.

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin hyvinvoinnin oma erikoisliike. Life-myymälästä löydät vitamiinit ja rasvahapot, rohdosvalmisteita sekä erikoisvalmisteita kehon sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin. Valikoimissa on myös urheiluravinteita ja kohdelämmittimiä, elintarvikkeita sekä luonnonkosmetiikkaa. Uutuutena myös BOHO-meikit. Lifen löydät Goodmanin 1. kerroksesta.

Goodmanin apteekki sijaitsee 1. kerroksessa, S-marketin vieressä. Goodmanin apteekista saat aina ystävällistä, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseksi. Lääke- ja itsehoitovalmisteiden lisäksi valikoimissa on runsaasti laadukkaita kosmetiikkatuotteita.

Kosmetiikkaa ja ihonhoitoa, juuri sinulle!

Mikäli meikkipussisi kaipaa täydennystä tai tarvitset uusia tuotteita ihonhoitoon, palvelevat Emotion ja The Body Shop sinua Goodmanin 1. kerroksessa.

Emotion tarjoaa laajan, trendikkään ja ajankohtaisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, kampaamotuotteita, päivittäiskosmetiikkaa ja -ihonhoitoa, koruja, terveystuotteita, luonnonkosmetiikkaa sekä miesten ihonhoitotuotteita ja tuoksuja.

Emotionissa saat aina ajankohtaiset uutuudet sekä asiantuntevat vinkit kauneudenhoitoon sekä ajanvarauksella noin 15 min. kestävän maksuttoman kauneusneuvonnan, jossa henkilökunta opastaa juuri sinulle sopivan tyylin ja tekniikan. Emotionin löydät Goodmanin 1. kerroksesta.

The Body Shopin tuotevalikoima kattaa satoja tuotteita ihon ja hiusten hoitamiseen ja suurin osa tuotteista perustuu luonnon raaka-aineisiin. The Body Shopilla on myös laaja meikkivalikoima, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! The Body Shopin keskeisiin periaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelun tehostaminen ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Hyvinvointia sekä sinulle että ympäristölle! The Body Shop, 1. kerros.

Tutustu palveluihin Satu Tuomiston kanssa Goodmanin somessa!

Satu Tuomisto kävi tutustumassa Goodmanin kauneuden ja hyvinvoinnin palveluihin, mitä mieltä Satu oli ja mitkä ovat Satun suosikkituotteet Goodmanin valikoimista? Se selviää Kauppakeskus Goodmanin somesta!
Facebook: Kauppakeskus Goodman
Instagram: @kauppakeskusgoodman

Muotia, kahviloita, ravintoloita, päivittäistavaroita ja paljon muuta! Tutustu myös muihin Goodmanin liikkeisiin täällä >>

Feel Good!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.