Avoinna tänään: 07–21

Etsimme myyjiä Goodmanin joulutorille 9.-10.12.2023

goodman joulutori

Joulu on jo ovella. Olemme avanneet joulumyynnistä kiinnostuneille toimijoille  mahdollisuuden luoda unohtumattomia hetkiä ja jakaa joulun riemua  Goodmanissa!

Etsimme myyjiä Goodmanin joulutorille, joka järjestetään la-su 9.-10.12.2023 Myyntituotteet voivat olla käsitöitä, koruja, asusteita, keramiikkaa tai joulusesonkiin sopivia koristeita. Mikäli tuot myyntiin elintarvikkeita, huomioithan voimassa olevat säännökset mm. kylmäketjusta. Tilassa ei ole mahdollisuutta kylmäsäilytykseen. Myyntipaikat eivät ole tarkoitettu kirpputorimyyntiin.

Myyntipaikka on ilmainen ja myyjät saavat käyttöönsä liinoitetun myyntipöydän. Myyntipöydän koko on 150 cm x 75 cm x 74 cm.

Kaikilla myyjillä tulee olla y-tunnus. Suositellut maksutavat ovat MobilePay ja maksukortit, jolloin myyjällä on oltava maksupääte.

Joulutori on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 9.-10.12.2023 klo 12-18. Myyjä sitoutuu olemaan paikalla molempina päivinä ko. kellonaikoina.

Myyjä on vastuussa myyntipäivänä omista tuotteistaan, myyntipöydän siisteydestä ja tuotteiden pois korjaamisesta päivän päätteeksi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 5.11.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@kauppakeskustapahtumat.fi. Kerro viestissä omien tietojesi lisäksi perustiedot myytävistä tuotteista.

Joulutorille mahtuu 10 myyjää. Mikäli ilmoittautuneita tulee enemmän, paikat arvotaan.

Tervetuloa!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.