Avoinna tänään: 08–21

Eat GOOD – 13 syytä herkutella

Goodmanista löydät 13 syytä herkutella! 13 eri kahvilaa ja ravintolaa tarjoavat helpotusta nälkäkiukkuun ja apua kahvihampaan kolotukseen.

Sushin ja aasialaisen ruoan ystäviä Goodmanissa hemmotellaan jopa kolmen ravintolan voimin: Itsudemon (1. krs), Sushi Hotin (2. krs) sekä Ajito Sushin (-1. krs) buffetit ovat täynnä erilaisia susheja sekä lämpimiä aasialaisia ruokia, jälkiruokaa unohtamatta.

Pancho Villa Expressistä (2. krs) löydät mm. herkulliset hampparit sekä raikkaat salaatit ja annokset myös lapsille. Monipuolisen valikoiman erilaisia lounasvaihtoehtoja sekä suolaisia ja makeita herkkuja niin isoon kuin pieneenkin nälkään tarjoilevat Cafe il Mondo sekä Picnic, jotka löydät 1. kerroksesta Tähtilavaa vastapäätä. Hae mukaan tai nauti paikan päällä!

Mikäli herkkuhammasta kolottaa, ovat Pingviini jäätelökahvila ja Spice Ice oikea osoite. Spice Icestä saat herkulliset pehmikset ja muut jäätelöt sekä Candytownin irtokarkit. Löydät Spice Icen 1. kerroksesta New Yorkerin päädystä. Pingviini kahvila sijaitsee 1. kerroksessa, liukuportaiden juuressa. Valikoimissa niin jäätelöjä kuin leivoksiakin.

Nopeaan nälkään helpotusta saat Hesburgerista (1. krs) sekä Subwaysta (1. krs). Hesburgerin vieressä sijaitsee myös Huikopala, josta saat niin makeat kuin suolaisetkin itsetehdyt herkut sekä erikoiskahvit.

RAX Pizzabuffet ei esittelyjä kaipaa. Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti: tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. RAX Pizzabuffetin löydät 1. kerroksesta, S-marketin päädystä.

Jungle Juice Bar tunnetaan raikkaista mehuista ja smoothieista, jotka puristetaan ja valmistetaan paikanpäällä ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Jungle Juice Bar, 1. krs.

Tiktokista tutut Weksi ja Proxyrod kävivät Goodmanissa tutustumassa ravintoloihin, katso kuinka he suoriutuivat arvaushaasteesta! Videot löydät Tiktokista @weksii ja @proxyrod

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.